Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Να σεβαστούν την ιστορία του ΠΑΟΚ»

nagkmpe_0102
Ένας από τους καλύτερους ξένους που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ, ο Τζο Νάγκμπε μίλησε στον Arena FM 89,4 για τις αναμνήσεις του για τα παιχνίδια με την Μπενφίκα το 1999, σχολίασε το σημερινό(20/2) παιχνίδι όπου τόνισε ότι οι παίκτες πρέπει να παίξουν για τον κόσμο ενώ έστειλε και το μήνυμα του στον Σεκού Ολίσε.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το θυμάται από τα δυο παιχνίδια με την Μπενφίκα: «Θέλω να χαιρετήσω όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ αλλά και όλους τους συμπαίκτες μου που με ακούν αυτή τη στιγμή. Και τότε το παιχνίδι θυμάμαι προκαλούσε μια υστερία αλλά και πολλές ωραίες αναμνήσεις.
Θυμάμαι ότι χάσαμε 1-2 στην Τούμπα και όλοι νόμιζαν ότι ήμασταν τελειωμένοι . Πήγαμε όμως και κάναμε ένα φοβερό παιχνίδι στην Πορτογαλία, ανατρέψαμε την κατάσταση, κερδίσαμε το παιχνίδι, αλλά χάσαμε την πρόκριση στα πέναλτι»
Για το αν βλέπει τον ΠΑΟΚ: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ στο Αλ Τζαζίρα αλλά και σε ένα ακόμα κανάλι που πιάνουμε εδώ στην Λιβερία. Ελπίζω ότι σήμερα θα καταφέρει να κερδίσει αλλά αυτό χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και πειθαρχία. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με μια πολύ μεγάλη ομάδα. Η Τούμπα θα είναι και πάλι γεμάτη και θα δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες.. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις, θυμάμαι το γήπεδο γεμάτο με 40.000 κόσμο όλοι στα ασπρόμαυρα. Αλλά και πολύ κόσμο να μένει έξω από το γήπεδο αλλά και πάλι να φωνάζει και να εμψυχώνει την ομάδα .Πρέπει να παίξουν και για τους οπαδούς, και για τους εαυτός τους αλλά για την ίδια την ομάδα. Ο κόσμος περιμένω για ακόμα ένα παιχνίδι να είναι ο 12ος παίκτης.
Ένα μήνυμα προς τον κόσμο: «Θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που με υποστήριζαν πάρα πολύ ανεξαρτήτου αποτελέσματος και πραγματικά δεν θα το ξεχάσω ποτέ».
Για την τελευταία του επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη: «Θέλω πολύ φέτος να επισπευτώ την Θεσσαλονίκη αλλά και τον ΠΑΟΚ. Τελευταία φορά ήρθα το 2000 όταν ο ΠΑΟΚ έπαιζε με τον Πανιώνιο. Αυτή την στιγμή εργάζομαι στο τεχνικό τιμ της Λιβερίας».
Για τον Ολίσε: «Είναι καλός ποδοσφαιριστής αλλά θέλω να του πω κάτι .Να σεβαστεί και να αφουγκραστεί  της ιστορία του ΠΑΟΚ για να γίνει μέρος της. Είναι ο μόνος τρόπος για να κάνει καριέρα στον ΠΑΟΚ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: