Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ιορδανίδης στο Metropolis: « Δύσκολα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει πρόσωπο σήμερα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Καβάλας και βετεράνος ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου, Μιχάλης Ιορδανίδης και μίλησε για το παιχνίδι που ξεκινάει σε λιγότερο από τρεις ώρες μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπενφίκα και είπε πως ο Δικέφαλος με το πρόσωπο που παρουσιάζει φέτος δεν είναι δυνατόν να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους πορτογάλους.

Για το αποψινό παιχνίδι:

«Η Μπενφίκα είναι το φαβορί. Είναι πρώτη στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και έχει μόνο μια ήττα. Είναι μια ομάδα γρήγορη, όμως ο ΠΑΟΚ μας έχει συνηθίσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να μας δείχνει τον καλό του εαυτό».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ και αν μπορεί να πάρει σήμερα θετικό αποτέλεσμα:

«Δεν νομίζω ότι η ομάδα θα αλλάξει πρόσωπο και θα παίξει ένα αρεστό ποδόσφαιρο. Έχει άσχημο πρόσωπο φέτος ο ΠΑΟΚ, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλει. Και στην Ευρώπη έχει ανατρέψει παιχνίδια στα τελευταία λεπτά. Είναι δύσκολο να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα και να πάρει θετικό αποτέλεσμα με αυτά που μας έχει δείξει μέχρι τώρα και δεν μπορεί ξαφνικά να αλλάξει πρόσωπο. Η Μπενφίκα θα έρθει να πάρει θετικό αποτέλεσμα και να τελειώσει από σήμερα την πρόκριση».

Τι θα έπρεπε να έχει ο ΠΑΟΚ, ώστε να «χτυπήσει» την Μπενφίκα:

«Θα έπρεπε να έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές στο κέντρο και στην επίθεση. Ακόμα, θα έπρεπε οι παίκτες του να είναι καλοί στο ένας εναντίο ενός, κάτι που δεν το έχουν οι παίκτες του. Ο ΠΑΟΚ παίξει από τα άκρα με σέντρες και ψάχνουν τον Κλάους. Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να παίξει επιθετικά κι ας παίζει μέσα στην Τούμπα. Θα πρέπει να περιμένει την Μπενφίκα στα ¾ του γηπέδου, να της δώσει χώρο και να παίξει με αντεπιθέσεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και στα 90 λεπτά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: