Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

"Να δώσουμε στον κόσμο μας ευκαιρίες να πανηγυρίσει"

Στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Μπενφίκα φιλοξενείται συνέντευξη του Ινσαουράλδε: "Είμαι ενθουσιασμένος από την πόλη και το σύλλογο και το λέω με κάθε ειλικρίνεια. Η οργάνωση του ΠΑΟΚ είναι σε υψηλό επίπεδο και η στήριξη από τον κόσμο είναι μοναδική".

Για τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας ο Αργεντίνος είπε: "Ίσως χρειαζόμαστε δρόμο για να βρεθούμε, αλλά ο χρόνος στο ποδόσφαιρο είναι αμείλικτος και θα πρέπει να επισπεύσουμε τις διαδικασίες. Όλοι θέλουμε να κερδίζουμε σας διαβεβαιώ για αυτό"
Ο ίδιος έζησε και την "επίσκεψη" των οπαδών σε μια προπόνηση: "Στην Αργεντινή είναι κάτι πολύ συνηθισμένο. Ξέρω τη σχέση του κόσμου με την ομάδα και αυτό προσωπικά μου αρέσει πολύ. Τώρα απομένει να τους δώσουμε τις ευκαιρίες για να πανηγυρίσουν..."
Ανάμεσα στα άλλα σχολίασε και την ατμόσφαιρα της Τούμπας καθώς έχει αγωνιστεί και στο Λα Μπομπονέρα: "Είναι ευλογία να αγωνίζεσαι σε τέτοια γήπεδα. Την Τούμπα δεν την έμαθα τώρα. Ανυπομονώ να αγωνιστώ σε ένα γεμάτο γήπεδο"
Τέλος αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας: "Το κύπελλο είναι ο μεγάλος μας στόχος όπως και η πρώτη θέση στα πλέι οφ. Η ποιότητα και το ταλέντο υπάρχουν πρέπει να τα δείξουμε και στο γήπεδο..."
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: