Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παΐτο στο Metropolis: «Γρήγορη, με έφεση στο σκοράρισμα και καλή αμυντικά η Μπενφίκα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Μοζαμβικανός ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθη, Μαρτίνιο Μάρτινς Μουκάνα ή απλά Παΐτο. Ο 30χρονος αριστερός μπακ που αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Ξάνθης, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Γκιμαράες και Μπράγκα, μίλησε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και τόνισε ότι οι πορτογαλική ομάδα είναι πολύ γρήγορη, με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ δέχεται γκολ…με το σταγονόμετρο.

Για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, καθώς καλείται να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα η οποία βρίσκεται στην καλύτερη της κατάσταση, από την αρχή της σεζόν».
Ποια είναι τα δυνατά σημεία της Μπενφίκα:

«Η Μπενφίκα είναι μια πολύ γρήγορη ομάδα, με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ δέχεται πολύ δύσκολα γκολ. Ο ΠΑΟΚ είναι αναγκασμένος να αντιμετωπίσει μια πολύ επιθετική και γρήγορη ομάδα και νομίζω ότι θα τα βρει σκούρα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να ελπίζει σε καλό αποτέλεσμα μέσα στην Τούμπα:

«Σίγουρα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά για τον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος του θα είναι ο 12ος παίκτης για την ομάδα του ΠΑΟΚ. Και η ρεβάνς όμως για τον ΠΑΟΚ θα είναι δύσκολη, γιατί και η Μπενφίκα έχει οπαδούς που στην στηρίζουν φανατικά».

Για τον αν η Μπενφίκα είναι το απόλυτο φαβορί:

«Δεν γίνεται να μην είναι φαβορί μια ομάδα που έχει φτάσει στον περσινό τελικό. Είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Πιστεύω πως η Μπενφίκα θα προκριθεί».

Για την ομάδα του Ξάνθη:

«Τα πράγματα έτσι κι αλλιώς είναι δύσκολα για την Ξάνθη. Πέρασαν κάποια παιχνίδια που δεν καταφέραμε να πάρουμε βαθμό. Κερδίσαμε προχθές και θέλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε σκληρά και να πάρουμε κι άλλους βαθμούς». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: