Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γιαννακόπουλος στο Metropolis: «Με οδηγό την Τότεναμ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Στέλιος Γιαννακόπουλος και μίλησε για την σημερινή αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και τόνισε ότι ο Δικέφαλος είναι ομάδα που χτίζεται και χρειάζεται τον χρόνο του, προκειμένου να αποδώσει τα αναμενόμενα.

Για την σημερινή αναμέτρηση:

«Είναι ένα πάρα πολύ μεγάλο παιχνίδι και για τον ΠΑΟΚ και για την Ελλάδα. Έχω δει την Μπενφίκα από κοντά στο «Καραϊσκάκης». Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, γρήγορη και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρου. Οι παίκτες της είναι πολύ καλοί με την μπάλα στα πόδια. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες».

Τι θα παίξει ρόλο στην σημερινή αναμέτρηση:

«Η απώλεια του Μάτιτς, ο οποίος ήταν βαρόμετρο για την Μπενφίκα, ήταν πολύ σημαντική και δεν έχει αναπληρωθεί ανάλογα. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παίζει ρόλο και ο ποδοσφαιρικός εγωισμός. Σε αυτά τα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές δίνουν το κάτι παραπάνω, έχουν ένα μεγαλύτερο κίνητρο αφού τους βλέπουν πάρα πολλά μάτια».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα:

«Το παιχνίδι και η νίκη του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ μέσα στην Αγγλία αποτελεί το μεγαλύτερο παράδειγμα. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να πάρει θετικό αποτέλεσμα».

Για το πώς περιμένει τον ΠΑΟΚ:

«Θα φανεί από την εξέλιξη του παιχνιδιού το τι θα κάνει ο ΠΑΟΚ μέσα στο παιχνίδι. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές θα έχουν κάποιες εντολές πριν τον αγώνα, αλλά στην εξέλιξη όλα μπορούν να αλλάξουν και να ανατραπούν»

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα τον δυσκολεύει, το γεγονός ότι έχει στο ρόστερ του πολλούς νέους παίκτες, είναι καινούρια ομάδα. Θέλει τον χρόνο του ο ΠΑΟΚ, ώστε να «στρώσει» και να αποδώσει τα αναμενόμενα». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: