Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Μακάρι να έρθει ο Ιβάν»

karak-610x350
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Άρης Καρακούσης.  Αναφέρθηκε στην ήττα της ομάδας του “δικεφάλου” από τον Ολυμπιακό και τόνισε πως καθοριστικό ρόλο έπαιξε η διαιτησία, αλλά και το άδειο γήπεδο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην ενδεχόμενη ενασχόληση του Ιβαν Σαββίδη με την ομάδα μπάσκετ και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει καλύτερη λύση.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άρης Καρακούσης:
Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:“Έγινε καταπληκτικό παιχνίδι, με ανάλλαγες στο σκορ και η μόνη παραφωνία ήταν η διαιτησία. Ο Χριστοδούλου κάνει εκπληκτικά σφυρίγματα στην Ευρωλίγκα και δεν ξέρω πόσο διαφέρουν τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν έμπειροι διαιτητές αλλά έγιναν πολλά λάθη που οδήγησαν στην αλλοίωση του αποτελέσματος. Η μπάλα ήταν από την μέση και κάτω μετά το τάιμ αουτ και μου κάνει εντύπωση πως ο διαιτητής δεν είδε το φαουλ.Ήταν μπροστά στα μάτια του και ένιωθε ακόμα και την αναπνοή του παίκτη. Στέρησαν από τον ΠΑΟΚ μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη και τον εμπόδισε από το να διεκδικήσει την τρίτη θέση. Ο ΠΑΟΚ παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ”.
Για το μετοχικό κεφάλαιο:“Το μετοχικό κεφάλαιο τρέχει ακόμα. Τελείωσε στις 28 Φεβρουαρίου, αλλά πήρε δύο μήνες παράταση μέσα από την διαδικασία οπότε πάει στις 28 Μαρτίου. Έτσι λειτουργεί η διαδικασία και υπάρχουν δύο μήνες παράταση”.
Για την πιθανή εμπλοκή του Σαββίδη στο μπάσκετ του ΠΑΟΚ:“Δεν υπάρχει μόνο επιθυμία, αλλά και πόθος να έχει ο ΠΑΟΚ μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη. Έχει κάνει επενδύσεις στην πόλη και στην ομάδα και έχει δείξει πόσο αγαπάει τον ΠΑΟΚ. Είναι η καλύτερη λύση”.
Για το αν είναι ευκολότερο να πάρει τίτλο με τον Σαββίδη ο ΠΑΟΚ στον μπάσκετ παρά στο ποδόσφαιρο:“Τα λεφτά στην Θεσσαλονίκη είναι δουλευμένα και όχι με μια υπογραφή. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είχαν 30.000.000 εκ. ευρώ τον χρόνο μπάτζετ. Φέτος το ρίξανε στα 17.000.000 εκ. ευρώ και στα 19.000.000 εκ. ευρώ. Είναι πολλά τα λεφτά. Παρόλα αυτά με την δυναμική που έχει ο ΠΑΟΚ, με την πόλη, το όνομα , την φανέλα και το γήπεδο μπορεί να τους χτυπήσει και με τα μισά λεφτά. Η ευκαιρία ίσως είναι μεγαλύτερη στο μπάσκετ. Μακάρι να ερχόταν ο Σαββίδης”.
Για την περίπτωση Κοντομηνά:“Ο κ. Κοντομηνάς δεν ήταν μεγαλομέτοχος. Βοήθησε δύο χρόνια ως χορηγός με πολλά λεφτά. Η εισροή χρημάτων γίνεται κανονικά και δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα”.
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τον κόσμο του με τον Ολυμπιακό:“Για κάποιους ανθρώπους στερήσαμε από πόσο κόσμο έναν φανταστικό παιχνίδι. Θα ήταν άλλες οι συνθήκες με κόσμο και άλλο παιχνίδι. Η ομάδα θα έπαιρνε άλλη ώθηση. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο ρόστερ και δωδέκατος παίκτης του Ολυμπιακού έχει το μπάτζετ της ομάδας του ΠΑΟΚ. Γίνεται καλή δουλειά στο αγωνιστικό κομμάτι. Η ομάδα είναι δουλεμένη”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: