Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Γούναρης στο Metropolis: «Ο ΠΑΟΚ θα κερδίσει την Μπενφίκα»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, Γιάννης Γούναρης και μίλησε για τον αυριανό πολυαναμενόμενο αγώνα μεταξύ του Δικέφαλου και της Μπενφίκα, ενώ δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος.

Για την αυριανή σπουδαία αναμέτρηση:

«Την έχω αντιμετωπίσει την Μπενφίκα στο παρελθόν, ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και την κερδίσαμε μάλιστα. Ήταν το 1983 στο ΟΑΚΑ και ο αγώνας ήταν σε επίπεδο πρωταθλητριών. Προηγηθήκαμε γρήγορα στο 11ο λεπτό με ένα κόρνερ δικό μου και το γκολ προήλθε από κεφαλιά του Αναστόπουλου. Αυτό ήταν και τοπ τελικό σκορ, αν και είχαμε χάσει πολλές ευκαιρία για το διευρύνουμε. Είναι πολύ μεγάλη η Μπενφίκα και οφείλουμε να την σεβόμαστε».

Για τον ΠΑΟΚ:

«Η Μπενφίκα μαζί με την Πόρτο είναι οι δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν μόνιμα στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, όπως και ο ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές με μεγάλη ευρωπαϊκή εμπειρία. Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι ο προπονητής και οι παίκτες δεν έχουν χημεία. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλό προπονητή και παίκτες με διεθνή εμπειρία, όμως δεν έχουν δέσει ακόμα».

Αν μπορεί ο ΠΑΟΚ κα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα και την κακή ψυχολογία:

«Μπορεί να τα ξεπεράσει. Το έχει ξανακάνει εξάλλου ο ΠΑΟΚ στο παρελθόν. Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη και πιστεύω ότι θα τα χάσουν οι πορτογάλοι. Είναι μεγάλη ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να αποδείξουν την αξία τους σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα έρθει μια μεγάλη νίκη για τον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη. Είναι αλήθεια ότι ο ΠΑΟΚ χρίζεται. Ο Σαββίδης έχει αλλάξει τη μοίρα του ΠΑΟΚ. Έχει πολύ καλό ρόστερ η ομάδα και πολύ καλό προπονητή, όμως επαναλαμβάνω δεν υπάρχει χημεία μεταξύ τους".

Για τον Πλατινί και την παρουσία του στο γήπεδο της Τούμπας:

«Έχω αντιμετωπίσει τον Πλατινί με την Εθνική ομάδα σε ένα φιλικό με την αντίστοιχη της Γαλλίας. Ήταν φανταστικός παίκτης. Είχα την τιμή στο τέλος του αγώνα να ανταλλάξουμε και φανέλες. Πρέπει οι οπαδοί να είναι πολύ προσεκτική και να μην δώσουν κανένα δικαίωμα. Ο Πλατινί με την παρουσία του στην Τούμπα δείχνει να αναγνωρίζει την αξία του ΠΑΟΚ». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: