Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Ετοιμάζει «λίφτινγκ» ο Σούλης!!

Σε αρκετές αλλαγές στη μεσαία γραμμή του Άρη προχωρά ο Σούλης Παπαδόπουλος, με στόχο οι Θεσσαλονικείς να έχουν την κατοχή της μπάλας στην προσεχή αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Ετοιμάζει «λίφτινγκ» ο Σούλης
«Πονοκέφαλο» αποτέλεσε για τον Σούλη Παπαδόπουλο η αγωνιστική συμπεριφορά της μεσαίας γραμμής του Άρη στο παιχνίδι με τη Βέροια.

Για αυτό τον λόγο ο έμπειρος προπονητής ετοιμάζει αλλαγές για να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Συγκεκριμένα, ο 47χρονος τεχνικός σκέφτεται να επαναφέρει στο αρχικό σχήμα τον Γιάννη Παπαδόπουλο αντί του κουρασμένου από τα συνεχόμενα παιχνίδια Τσιάρα.

Επίσης, σημαντικό ρόλο παίζει το γεγονός ότι ο Καμινιώτης είναι τραυματίας και ο Πουλίδο έχει πρόβλημα, με τον Παπαδόπουλο να επιλέγει τους Οικονομόπουλο, Ηρακλή και Νταμαρλή.

Από εκεί και πέρα, είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί σε κάποιον άλλον ρόλο ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος είναι ο μοναδικός παίκτης που μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα και να δημιουργήσει.

Η σημερινή προπόνηση είναι καθοριστική για τις τελικές αποφάσεις του έμπειρου τεχνικού, ο οποίος αναζητεί τον ιδανικό συνδυασμό στη μεσαία γραμμή του Άρη για να έχει τον έλεγχο του αγώνα με τον Πλατανιά. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: