Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η ισπανική ματιά στο Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός!!

O ανταποκριτής του gazzetta.gr στην Ισπανία Μιχάλης Στεφάνου έστησε ...κάλπη στα αποδυτήρια των “μπλαουγκράνα” και πήρε τις προβλέψεις τους για το αποψινό ελληνικό “clasico”.
Το αποψινό ντέρμπι του ΟΑΚΑ δεν εξιτάρει μόνο το ελληνικό κοινό, αλλά ολόκληρη την μπασκετική Ευρώπη, ειδικά από την στιγμή που διεξάγεται στα πλαίσια της ευρωλίγκας. Το ενδιαφέρον, μάλιστα, γίνεται ακόμη μεγαλύτερο για τις ομάδες που βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με τους αιώνιους και διεκδικούν μαζί τους τα τέσσερα εισιτήρια για τα πλέι οφ.
Όπως η Μπαρτσελόνα, για παράδειγμα, που μπορεί να καλπάζει αήττητη, όμως με 8 παιχνίδια να απομένουν δεν νιώθει καθόλου σίγουρη για την πρώτη θέση. Τι νομίζουν άραγε ότι θα γίνει απόψε στην Αθηνα οι Καταλανοί; Ποιος θα φύγει με το πολύτιμο ροζ φύλλο αγώνα;
Το Gazzetta.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια των μπλαουγκράνα πριν εκείνοι αναχωρήσουν για τη Βιτόρια και έστησε ένα μικρό ...γκάλοπ για τον νικητή του ΟΑΚΑ. Του ζητήσαμε να μας κάνουν την πρόβλεψή τους με μια ατάκα. Και με μια λέξη αν ήθελαν. Πράσινο ή κόκκινο; Ή αν προτιμάτε... ¿verde o rojo?
Ο καθένας είχε την άποψη του, όμως σχεδόν όλοι συμφώνησαν ότι θα ήθελαν να δουν νικητή τον Παναθηναϊκό, ώστε να απομακρυνθούν κι από τον πιο κοντινό διώκτη τους. Από το γκάλοπ εξαιρέθηκε ο Κώστας Παπανικολάου για να μην... επηρεάσει και τους υπόλοιπους.
Τζέικομπ Πούλεν: Θέλω Παναθηναϊκό, αλλά δίνω στον Ολυμπιακός λίγες περισσότερες πιθανότητες.
Τζόι Ντόρσεϊ: Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει εύκολα στο σπίτι του, αλλά ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τελευταία. Ίσως να είναι η σειρά του.
Βίκτορ Σάδα: Θέλω και βλέπω Παναθηναϊκό, παρότι ο Ολυμπιακός έχει ανέβει.
Μαρσελίνιο Χουέρτας: Καλό για εμάς να κερδίσει ο Παναθηναϊκός, γιατί θέλουμε να απομακρυνθούμε από τον Ολυμπιακό που είναι ο μόνος με 4-2. Ποντάρω στο πράσινο.
Αλεσάντρο Αμπρίνες: Δεν θα σπάσει η έδρα σ' αυτό το δίδυμο. Παναθηναϊκός τώρα, Ολυμπιακός στον δεύτερο γύρο.
Χουάν Κάρλος Ναβάρο: Στο ΟΑΚΑ παίζουν, ε; Σίγουρα Παναθηναϊκός.
Μάρκο Τοντόροβιτς: Σε καλύτερο mood ο Ολυμπιακός, ελπίζω όμως να υπερισχύσει η έδρα του Παναθηναϊκού.
Μπραντ Ολεσον: Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος και θα νικήσει. Δεν μας συμφέρει και τόσο, αλλά αυτό θα συμβεί.
Έραζεμ Λόρμπεκ: Σαν πρόβλεψη θα δώσω προβάδισμα στον Παναθηναϊκό λόγω έδρας, αλλά εξέλιξη του παιχνιδιού θα κριθεί περισσότερο από το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός.
Μπόστιαν Νάχμπαρ: Πολύ δύσκολο. Θα διαλέξω Παναθηναϊκό, επειδή είναι γηπεδούχος και φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη. Είναι και κάτι που θέλουμε κι εμείς λογικά. Μεγάλο ντέρμπι!
Αντε Τόμιτς: Περιμένω πολύ σκληρό παιχνίδι με χαμηλό σκορ. O Παναθηναϊκός θα είναι ο νικητής.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: