Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Καραγεωργίου στο Metropolis: «Ματς που θα κριθεί στο γκολ»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Καραγεωργίου σχολιάζοντας την σημερινή (20/02) μάχη του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ πάντα παίζει καλά στα μεγάλα παιχνίδια. Είναι μεγαλό κίνητρο για κάθε παίκτη ένα τέτοιο ματς. Το ίδιο ισχύει και για τους φιλάθλους, οι οποίοι όπως είδατε εξάντλησαν τα εισιτήρια. Θέλω να πιστεύω ότι θα δούμε έναν καλό ΠΑΟΚ και ένα σπουδαίο παιχνίδι. Δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα αλλά πιστεύω ότι θα ένα μεγάλο ματς, όπως το περιμένει ο κόσμος και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν. Δεν ξέρω αν θα δούμε μια διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα πρόσφατα ματς του ΠΑΟΚ. Αυτό που είναι σίγουρο, όμως, είναι ότι θα δούμε τους παίκτες να αγωνίζονται με πάθος, ένταση και πείσμα. Το έχουν δείξει αυτό και σε άλλα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Εάν αυτό φτάνει για να κερδίσει ο ΠΑΟΚ αυτήν την μεγάλη ομάδα έχει καλώς. Αν δεν φτάνει θα είναι δύσκολα τα πράγματα».

Για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ: «Ακούω ότι θα γίνει προσαρμογή του αγωνιστικού πλάνου πάνω στον αντίπαλο. Δεν είναι κακό αυτό. Κατά την γνώμη μου, ο ΠΑΟΚ όταν αμύνεται πρέπει, να γυρίζουν οι παίκτες πίσω και να κλείνουν τους χώρους και όταν επιτίθεται πρέπει να κρατάει την μπάλα και μέσα από αυτήν την διαδικασία να προσπαθήσει να δημιουργήσει φάσεις για γκολ. Αν μια τέτοια ομάδα την παίξεις επιθετικά και επιχειρήσεις να την κλείσεις στα καρέ της, θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στις αντεπιθέσεις».

Κλείνοντας έδωσε την εκτίμησή του για το τελικό αποτέλεσμα: «Θεωρώ πως το ματς θα κριθεί στο γκολ. Δε νομίζω ότι το σκορ θα ανοίξει. Η Μπενφίκα θα παίξει συντηρητικά αφού έχει το δεύτερο ματς στην έδρα της, ενώ και ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κρατήσει ανοικτή την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς, καθώς όπως έχει δείξει, εκτός έδρας τα καταφέρνει καλά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: