Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μιλίνκοβιτς στο Metropolis: « Ακόμα δεν έχω χωνέψει την απομάκρυνσή μου από τον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε από το Βελιγράδι που βρίσκεται, ο πρώην τεχνικός του Άρη, Ζόραν Μιλίνκοβιτς και νυν της Βόσντοβατς και αναφέρθηκε στην περίοδο που καθόταν στον πάγκο των «κιτρινόμαυρων», ενώ δεν έκρυψε την πικρία του για την απομάκρυνσή από την διοίκηση Σκόρδα.

Για τον Άρη και αν έχει εικόνα της ομάδας:

«Θέλω με την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον κόσμο του Άρη για την στήριξή του στο πρόσωπό μου, όσο ήμουν προπονητής της ομάδας. Ο Άρης έχει περιθώρια για να καταφέρει να σωθεί, όχι βέβαια πολλά. Πήρε καλούς παίκτες στη μεταγραφική περίοδο. Δεν πρέπει να παρατήσει την προσπάθεια ο Άρης, πρέπει να αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις μέχρι τέλους».

Για τον αν αδικήθηκε από τον Σκόρδα:

«Εμείς ήρθαμε στον Άρη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είχαμε πολλά περιθώρια. Πήραμε υποσχέσεις ότι η ομάδα θα ενισχυόταν τον Γενάρη. Με στεναχώρησε πολύ η απομάκρυνση μου από την ομάδα, ακόμα δεν το έχω χωνέψει. Εγώ είμαι πάντα στη διάθεση του Άρη. Είμαι επαγγελματίας και έπρεπε να δεχτώ την απόφαση του κ. Σκόρδα».

Για τον Ουντότζι και το ενδεχόμενο επιστροφής του στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης:

«Από την μία πρόκειται για έναν καλό παίκτη που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, από την άλλη όμως πρέπει να το ζυγίσει καλά η διοίκηση. Σε μια δύσκολη στιγμή ο Ουντότζι έκανε προσφυγή στην ομάδα. Χάλασε την εικόνα του με αυτή του την πράξη. Είναι απόφαση της διοίκησης».

Τι φταίει και ο Άρης βρίσκεται σε αυτή την θέση:

«Δέθηκα με την ομάδα τους τέσσερις μήνες που ήμουν εκεί. Η ομάδα έχει πολλά οικονομικά και διοικητικά προβλήματα. Έγιναν λάθη και στην επιλογή παικτών το καλοκαίρι, κάτι που είχαμε εντοπίσει και θα τα διορθώναμε τον Γενάρη. Δυστυχώς, δεν είχαμε τον χρόνο να δείξουμε το έργο μας στον δεύτερο γύρο. Το ρόστερ τώρα είναι ικανό να παλέψει για την σωτηρία. Εύχομαι σε όλους στον Άρη να πετύχουν τον στόχο τους και στέλνω τους θερμούς μου χαιρετισμούς στους φίλους της ομάδας». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: