Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Εξετάζει πρόταση της ΑΕΚ ο Κατσουράνης!!

Στα χέρια του Κώστα Κατσουράνη βρίσκεται ήδη πρόταση της ΑΕΚ, σύμφωνα με τη SportDay. Ποια τα δεδομένα και οι δυσκολίες της μεταγραφής. Ανοικτό του Ιγκλέσιας όσο δεν υπογράφει στην Κίνα.

Εξετάζει πρόταση της ΑΕΚ ο Κατσουράνης
Όχι απλώς υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον για τον Κώστα Κατσουράνη, αλλά ο διεθνής μεσοαμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση της ΑΕΚ. Ο 34χρονος άσος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και η προσφορά της «Ένωσης» αφορά διετές συμβόλαιο που τον καλύπτει και δεν είναι μακριά από το να πει το «ναι».

Ο «Κατσούρ» φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή του στην Αθήνα και την ΑΕΚ, αλλά το πιθανότερο είναι ακόμη κι αν πει το «ναι» άμεσα στην παλιά του ομάδα, αυτό να μην ανακοινωθεί πριν την ολοκλήρωση των play offs. Την υπόθεση χειρίζεται με διακριτικότητα ο Δημήτρης Μελισσανίδης (για τη συγκατάθεση των Δέλλα, Λυμπερόπουλου και Μπάγεβιτς δεν τίθεται καν θέμα αφού είναι δεδομένη), που δεν θέλει να χαλάσουν οι πολύ καλές σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη.

Τι μπορεί να χαλάσει την επιστροφή του Κατσουράνη; Κάποια πολύ καλή πρόταση ανανέωσης από τον ΠΑΟΚ, αλλά και ο… Φερνάντο Σάντος. Με τον Χουμπ Στέφενς προ της εξόδου, φήμες θέλουν τον Πορτογάλο προπονητή κοντά στην επάνοδο στο «Δικέφαλο του Βορρά» κι αν αυτό συμβεί είναι βέβαιο πως θα θέλει κοντά του το αγαπημένο του παιδί.

«Ανοικτό» όσο δεν υπογράφει

Η ΑΕΚ ασχολείται ακόμη με τον Ματίας Ιγκλέσιας, όσο τουλάχιστον ο Αργεντινός μέσος δεν υπογράφει σε ομάδα της Κίνας. Πρόκειται για κίνηση που δεν σχετίζεται με αυτή του Κατσουράνη, που προορίζεται τόσο για τη μεσαία γραμμή, όσο και για το κέντρο άμυνας.

Η Τσανγκτσούν δεν έχει ακόμη καταθέσει τις 350.000 ευρώ στον Ατρόμητο για να αποκτήσει την ελευθέρας του Ιγκλέσιας, στον οποίο δίνει 450.000 ευρώ το χρόνο. Εφόσον δεν το κάνει, ο παίκτης επιστρέφει στον Ατρόμητο και η ΑΕΚ μπορεί να τον πάρει το καλοκαίρι σαν ελεύθερο. Άλλωστε του έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο έναντι συνολικά 550.000 ευρώ, συν πριμ υπογραφής και ο 29χρονος άσος είναι θετικός στο να παίξει στην «Ένωση», ακόμη και στη Football League.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: