Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Κινγκ στο Metropolis: «Όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Φερέιρα Κινγκ, ο οποίος είναι συνεργάτης του Ντόστανιτς και εκτελεί και χρέη διερμηνέα στην ομάδα της Βέροιας, αλλά και ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής της «Βασίλισσας του Βορρά», Ζεζίνιο.

Πρώτος μίλησε ο Φερέιρα Κίνγκ, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με την φανέλα της Μπενφίκα.

Για την αυριανή αναμέτρηση:

«Ο αυριανός αγώνας θα είναι δύσκολος και για τις δύο ομάδες και δεν χωράνε προγνωστικά. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν φαβορί. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και βάλει γκολ, θα κερδίσει. Και ο ΠΑΟΚ και η Μπενφίκα έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκούς αγώνες».
Ο Ζεζίνιο ερωτηθείς για την εικόνα της Μπενφίκα είπε στο Αθλητικό Metropolis 95,5 ότι δεν μπορεί να αναφερθεί στην πορτογαλική ομάδα, λόγω του ότι ήταν παίκτης της Σπόρτιγκ Λισαβόνας και του απαγορεύεται να μιλάει για άλλες πορτογαλικές ομάδες".

Για τον ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει έμπειρούς παίκτες στο ρόστερ του. Αν μπει δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, μπορεί να δυσκολέψει την Μπενφίκα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα».

Για τον αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ του πορτογαλικού και του ελληνικού πρωταθλήματος:

«Οι μεγάλες ομάδες των δύο πρωταθλημάτων βρίσκονται σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Στις μικρότερες ομάδες υπάρχει διαφορά». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: