Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Μπορούμε να νικήσουμε την Μπενφίκα»!

Αρκετά αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Μιγκέλ Βίτορ σε δηλώσεις του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League. Παράλληλα μίλησε και για την θητεία του στους «αετούς».

«Μπορούμε να νικήσουμε την Μπενφίκα»!
Γεμάτος αισιοδοξία είναι ο Μιγκέλ Βίτορ για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με αντίπαλο την Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League. «Μπορούμε να την νικήσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Ξέρουμε ότι η Μπενφίκα είναι το φαβορί, πέρσι έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης, αλλά έχουμε κι εμείς την ποιότητα και είμαι σίγουρος ότι αν είμαστε αυτοί που πρέπει μπορούμε να νικήσουμε το ματς. Ήθελα πολύ να παίξω σε αυτά τα ματς, τα περίμενα από την ημέρα που έγινε η κλήρωση», είπε αρχικά ο αμυντικός του «Δικεφάλου του Βορρά», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την στην θητεία του στην παλιά του ομάδα:

«Είναι διαφορετικό, αλλά είναι πολύ όμορφο να δω τους φίλους μου, την παλιά μου ομάδα. Η οποία είναι αυτή που με... γέννησε και με εξέλιξε. Θα είναι όμορφο να τους ξαναδώ».

Για το γεγονός πως δε αγωνιζόταν όσο βρισκόταν εκεί είπε: «Δεν έπαιξα πολύ με εκείνον τον προπονητή και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω εδώ και νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση για την καριέρα μου. Φυσικά υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου. Όταν η Μπενφίκα παίζει στην Πορτογαλία τους υποστηρίζω, αλλά στο μεταξύ μας ματς φυσικά και θέλω τον ΠΑΟΚ νικητή».

Για το ματς περιμένει να γίνει σήμερα στην Τούμπα: «Βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν, αυτό είναι βέβαιο. Δουλεύουν πολύ σκληρά ως ομάδα, είναι συμπαγείς, αμύνονται καλά και μπροστά έχουν παίκτες με ευχέρεια στο σκοράρισμα και να κάνουν κάτι διαφορετικό σε κάθε θέση. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, να παίξουμε το δικό μας παιχνίδι, να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και να παλέψουμε για τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: