Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

ΠΑΟΚτσήδες κατά Κατσουράνη! "Εσύ πρέπει να..."

Γιατί την "έπεσαν" οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στον Κώστα Κατσουράνη και τι του ζήτησαν να κάνει; Ποιος άλλος (διεθνής) της ομάδας δεν γλίτωσε από τις "βολές" των οργανωμένων; Την περασμένη Τρίτη (11/2), μετά την ήττα με κάτω τα χέρια του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, οι οπαδοί του Δικέφαλου πήγαν στην προπόνηση της ομάδας για να "τρίξουν τα δόντια" στους ποδοσφαιριστές.
Τριάντα ήταν οι ΠΑΟΚτσήδες, όλοι εκπρόσωποι των οργανωμένων, όπως έμαθε ο σκύλος, που μετέβησαν στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας για να εκφράσουν -σε ήρεμο κλίμα- τη δυσαρέσκειά τους για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια.
"Αγαπήστε την ομάδα και παλέψτε γι΄ αυτήν. Δεν μας ενδιαφέρει να κερδίσετε όλα τα ματς, αλλά να τα παλεύετε όλα και να μη φεύγετε με σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Στηρίζουμε τον προπονητή και όποιον βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω απ´ οτιδήποτε, όπως κάνουμε κι εμείς. Αν έχετε προβλήματα μεταξύ σας οφείλετε να τα λύσετε. Και πάντα μετά τα ματς ελάτε στην εξέδρα μας".
Αυτά είπαν, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση και όπως θα διαβάσατε σε όλα τα Μέσα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στους παίκτες. Αλλά όχι ΜΟΝΟ αυτά... Ο σκύλος, που βρίσκεται παντού και μυρίζεται τα πάντα, έχει όλο το παρασκήνιο από την επίσκεψη των οπαδών του ΠΑΟΚ στην προπόνηση και τα τετ -α- τετ με κάποιους -όχι τυχαίους- ποδοσφαιριστές.
Οι οργανωμένοι, λοιπόν, δεν έμειναν σε μία γενική ομιλία. Έπιασαν παίκτες της ομάδας και τους "προειδοποίησαν" για την εξωγηπεδική τους ζωή. Περισσότερα δεν μπορούν να γραφτούν, αλλά προφανώς έχει πέσει στην αντίληψη των οπαδών ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που δεν και τόσο "καλά παιδιά". Χωρίς αυτό να σημαίνει, βέβαια, ότι ξεσαλώνουν κάθε βράδυ. Απλά όταν η ομάδα δεν κερδίζει, όλα μπορεί να παρεξηγηθούν στο μάτι του φιλάθλου.
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Κλάους Αθανασιάδης, έδωσε εξηγήσεις στους οπαδούς για ένα περιστατικό στο οποίο πρωταγωνίστησε και το οποίο δεν έχει διαρρεύσει. Μέχρι εδώ μαρτυράει ο σκύλος. Αυτός, μάλιστα, που δεν γλίτωσε από το "πέσιμο", εντός εισαγωγικών, των ΠΑΟΚτσήδων, ήταν ο Κώστας Κατσουράνης, που λέγεται ότι τα μαζεύει το καλοκαίρι από την Τούμπα για χάρη της ΑΕΚ.
Οι οργανωμένοι εξέφρασαν πολλά παράπονα στον διεθνή μεσοαμυντικό που δεν αφορούσαν τόσο την αγωνιστική του παρουσία στο γήπεδο, όσο την κατάσταση στα αποδυτήρια. Οι οπαδοί τόνισαν στον "Κατσούρ" ότι θα έπρεπε, ως παλιά καραβάνα και αρχηγός της Εθνικής ομάδας, να έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα. Εσύ πρέπει, του είπαν, να πάρεις περισσότερες πρωτοβουλίες για να αλλάξεις το κλίμα στην ομάδα.
Όλα αυτά ειπώθηκαν χωρίς φωνές. Οι τόνοι ποτέ δεν ανέβηκαν. Ο ΠΑΟΚ έχει, άλλωστε, μπροστά του κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και δεν υπήρχε καμία πρόθεση από τους οπαδούς να διαταράξουν τώρα την κατάσταση.
Βεβαίως, αν οι ποδοσφαιριστές -και ο Στέφενς- δεν καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του ΠΑΟΚ στα προσεχή ματς, τότε είναι πιθανό να ανέβει η ένταση και να υπάρχουν εξελίξεις που, έτσι κι αλλιώς, είναι διατεθειμένος να τρέξει πρώτος ο Ιβάν Σαββίδης.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: