Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει»

Ησαιάδης-610x350
Ο Άλκης Ησαϊάδης, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την συνάντηση του “Χρυσού Δικέφαλου” με τον Πατριάρχη. Παράλληλα, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα του “Δικεφάλου”  όπως την ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη στο μπάσκετ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Άλκης Ησαϊάδης:
Για την επίσκεψη του “Χρυσού Δικεφάλου” στον Πατριάρχη:
“Το είχαμε αποφασίσει από πέρυσι στο πλαίσιο της δεκαετίας που είχαμε κλείσει. Είχαμε πάει και πέρυσι, αδελφοποιηθήκαμε με τον Πέρα Κλαμπ αρχικό σωματείο το οποίο εξακολουθεί και τηρεί τις ρίζες μας στην Πόλη και τώρα υπάρχει η Ελληνική ονομασία ΑΣ Πέρα Κλαμπ αλλά και η Τουρκική ονομασία. Αυτό έγινε πέρυσι και στα πλαίσια την περσινής επίσκεψης στον Πατριάρχη για να πάρουμε την ευλογία του έγινε μια σύσκεψη για το θέμα της μέρας του ΠΑΟΚ που είναι στις 12 Απριλίου κάθε χρόνο. Αυξήσαμε τον κύκλο διανομής τροφίμων και φύγαμε από τα στενά της Θεσσαλονίκης ανοιχτήκαμε στον Λαγκαδά και στην Χαλκιδική. Είχαμε ξανά αυτή την επαφή και πήγαμε μαζί με όλο το συμβούλιο του Χρυσού Δικέφαλου όπου τα μέλη είναι και μέλη του διοικητικού συμβουλίου Α.Σ. Πήραμε την ευλογία, κόψαμε και την πίτα και επαναλάβαμε την επαφή που είχαμε και πέρυσι. Πρέπει να κρατάμε επαφές. Ο ΠΑΟΚ θα γιορτάσει τα 88 του χρόνια προσφέροντας και πάλι τρόφιμα”.
Για την κατάσταση του Πέρα Κλαμπ:
“Η κατάσταση είναι πως όσο αναφορά το αγωνιστικό θέμα υπάρχει μια λειψανδρία. Υπάρχουν λίγοι άνθρωποι που συμμετέχουν σε κάποια αθλήματα και κάποια στιγμή θα γίνει κάποιος φιλικός αγώνας με αντίστοιχους αθλητές του ΠΑΟΚ”.
Για τον αν έχει μείνει ο Ελληνισμός :
“Αυτοί οι έστω λίγοι που είναι κρατάνε καλά. Εμείς ως είχαμε ξαναπάει πριν επτά χρόνια και είδαμε πως οι άνθρωποι κρατάνε τον Ελληνισμό με νύχια και με δόντια. Υπάρχει βέβαια και το οικονομικό πρόβλημα όπως και στην Ελλάδα. Πόλεμο δεν ‘τρώνε”. Οι οξύνοιες έχουν αμβλυνθεί. Προβλήματα έχουν οι ντόπιοι. Εμείς είχαμε προβλέψει πως αν υπήρχε πρόβλημα εκείνη την μέρα θα κόβαμε την πίτα στο ξενοδοχείο”.
Για την κατάσταση του Ερασιτέχνη:
“Εξακολουθούν τα πράγματα στον Ερασιτέχνη να είναι δύσκολα και κρίσιμα. Ήμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε και δεν μπορούμε να το παρατήσουμε. Οι αθλητές αλλά και οι προπονητές προσφέρουν τα πάντα και πρέπει να μείνουν σε αυτό το επίπεδο”.
Για το τμήμα βόλεϊ:
“Δυστυχώς δεν έρχεται κάποια διάκριση από το βόλεϊ. Το τμήμα θα έπρεπε να τα πάει καλύτερα όμως οι μεταγραφές, μέσα στο γήπεδο φαίνονται”.
Για την ενδεχόμενη εμπλοκή του Ιβάν Σαββίδη μπάσκετ του ΠΑΟΚ:
“Αυτά είναι εικασίες. Δεν υπάρχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο και δεν έχει γίνει κάποια κίνηση”.
Για την πιθανότητα εμπλοκής του Ιβάν Σαββίδη στον Ερασιτέχνη:
“Μακάρι να φτιάξει γήπεδο αλλά υπάρχει αλλά η προτεραιότητα. Το πρωτεύον αυτή την στιγμή είναι το θέμα των χρεών. Μια ισχυρά οικονομική διοίκηση πρέπει να δίνει προτεραιότητα σε αυτό. Βέβαια, δεν εξαρτάται απόλυτα από αυτόν”.
Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα:
“Ευελπιστώ πολύ καλή παρουσία που θα συνοδευτεί και από πρόκριση. Αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα. Θυμάμαι προ δεκαετία έναν αγώνα που τον χάσαμε στα πέναλτι όπως και στην Λισαβόνα πάλι με την Μπενφίκα. Είναι κακές οι αναμνήσεις και ήρθε η ώρα να τις μεταστρέψουμε”.
Για το γεγονός πως δεν πρέπει να υπάρξουν παρατυπίες στην Τούμπα:
“Από τα παλιά ποτέ δεν είχαμε τις ικανότητες να αντιμετωπίσουμε αυτό το θέμα. Ελπίζω να αντιμετωπιστεί. Πρέπει να αποφύγουμε οτιδήποτε μπορεί να γίνει αλλά μένουμε στα “πρέπει”.
Για τον εορτασμό της ημέρας του ΠΑΟΚ:
“Στις 6 Απριλίου θα εορταστεί η ημέρα του ΠΑΟΚ, στον παιχνίδι με τον Ατρόμητο ώστε να μαζευτούν όσο το δυνατό περισσότερα τρόφιμα. Ο ΠΑΟΚ γιορτάζει και προσφέρει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: