Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Μόνοι τους καθημερινά οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή!

Μέσα στη διοικητική ακυβερνησία, την αναμονή για τις επικείμενες εξελίξεις, υπάρχει και μια ομάδα που συνεχίζει να προπονείται στη Μίκρα. Μόνη της, χωρίς την παρουσία κάποιου διοικητικού παράγοντα, προσπαθεί να παλέψει με τα προβλήματα, να προετοιμαστεί για τους αγώνες, να δώσει "μάχες" για τη νίκη. Είναι μια πραγματικότητα πως στη Μίκρα οι "κυανόλευκοι" νιώθουν αυτή την έλλειψη ανθρώπων της διοίκησης καθημερινά, την εικόνα μιας ομάδας επί της ουσίας, γεγονός που έχει προκαλέσει μια δικαιολογημένη ανησυχία. Προφανώς και δεν προέρχεται από τις εξελίξεις των ημερών, αλλά προϋπήρχε ως κλίμα, που μεγαλώνει και προβληματίζει. Παρ' ότι γίνεται προσπάθεια και κατά τα λεγόμενα των παικτών μέσω των δηλώσεών τους, να επικεντρώνονται στο 90λεπτο σ' αυτό που κάνουν, μια ποδοσφαιρική ομάδα "ζει" όλη την εβδομάδα και δεν εμφανίζεται ξαφνικά στο γήπεδο για τα επίσημα παιχνίδια της.

Γυμναστήριο αντί γηπέδου

Χθες η προετοιμασία του Ηρακλή συνεχίστηκε με μεσημεριανό πρόγραμμα στη Μίκρα. Με προπόνηση στο γυμναστήριο αντί για τον αγωνιστικό χώρο πάντως. Η δυσφορία από πλευράς Όγιος συνεχίζει να υφίσταται όσο το πρόβλημα με τη μη παρουσία του στον πάγκο δεν λύνεται και διαιωνίζεται. Όπως μεταφέρθηκε και στο χθεσινό σχετικό ρεπορτάζ, τα έγγραφα του Αργεντινού τεχνικού, το δίπλωμα που κατέχει "δεν περνάει" σε ΕΠΟ-UEFA (κάτι που θα χρειαστεί εκ των πραγμάτων να διορθώσει κι ο ίδιος και για το μέλλον) με το ουσιαστικό πρόβλημα να "ακουμπάει" την ίδια την ομάδα αγωνιστικά. Άλλωστε όταν ο προπονητής δεν είναι στον πάγκο ως "ηγέτης" μιας προσπάθειας, είναι προφανές πως υπάρχει θέμα.

Υπάρχει και αγώνας

Μέσα σαφώς και στα προβλήματα της καθημερινότητας, τις ανησυχίες που δημιουργούνται και το διοικητικό κενό, ο Ηρακλής έχει μπροστά του και αγώνα. Ένα παιχνίδι σημαντικό (όπως όλα τα εναπομείναντα) στο οποίο θα πρέπει να δείξει σοβαρότητα, συγκέντρωση και πίστη για να πάρει αυτό που ζητά, δηλαδή τη νίκη. Στην αναμέτρηση με τον Τύρναβο το μεσημέρι (15:00) της Κυριακής, ο Γκιγιέρμο Όγιος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Άγγελο Παπαστεριανό που είναι τιμωρημένος, ενώ αντίθετα υπολογίζει στον Θεόφιλο Κουρούπη που εξέτισε ποινή και εν συγκρίσει με τους Κουρδάκη και Σκόρτσα είναι σε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας, από τη στιγμή που είχε παιχνίδια με την Αναγέννηση Γιαννιτσών πριν αποτελέσει μέλος της ομάδας. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: