Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Διαλέγει… όνομα ο «τίγρης»

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης επιστρέφει σήμερα από το Λονδίνο και επιλέγει την καλύτερη προσφορά για την ονοματοδοσία του γηπέδου. Δέσμευση από Δήμο για το θέμα των σκουπιδιών στο γήπεδο.

Διαλέγει… όνομα ο «τίγρης»
Ένας σημαντικός πόρος για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα προέρχεται από την εταιρεία που θα αποτελέσει βασικό χορηγό και θα εξασφαλίσει την εμπορική ονομασία του για μία σειρά ετών. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη στα χέρια του πολλές καλές προσφορές και πολύ σύντομα θα αποφασίσει ποια θα «προκρίνει». Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είναι ικανοποιημένος από το επίπεδο των προτάσεων και μάλιστα μία από αυτές φαίνεται να έχει αποκτήσει προβάδισμα έναντι των υπολοίπων.

Με την επιστροφή του σήμερα από το Λονδίνο, όπου βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για επαγγελματικούς λόγους, ο «τίγρης» θα θέσει επί τάπητος το συγκεκριμένο ζήτημα και θα πάρει τις αποφάσεις του. Παράλληλα πιθανότατα την Παρασκευή θα έχει συνάντηση στα γραφεία της Aegean με τους συνεργάτες του για το θέμα του γηπέδου, προκειμένου να ενημερωθεί για όλα τα τρέχοντα ζητήματα.

Σε ό,τι αφορά τη μεταφορά του χώρου στάθμευσης των απορριματοφόρων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας από το χώρο που προορίζεται για το γήπεδο, υπάρχει δέσμευση από τη δήμαρχο πως το θέμα θα διευθετηθεί. «Στο δημοτικό συμβούλιο της επόμενης εβδομάδας θα τεθεί το θέμα. Υπάρχουν ήδη κάποιες προτάσεις και σύντομα το θέμα θα λυθεί οριστικά, όπως πρέπει να γίνει», δήλωσε η Έφη Αποστολάκη στην «Ώρα των Σπορ».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: