Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Βιεϊρίνια: «Την μέρα του αγώνα γίνεται χαμός στους δρόμους»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδας του για την σημερινή μεγάλη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, τονίζοντας πως αναμένεται σήμερα στην Τούμπα μια μικρή... κόλαση!


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι απλά φανατικοί. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν μόνο για τον ΠΑΟΚ. Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο η Μπενφίκα να κερδίσει εκεί” λέει ο Πορτογάλος με λέξεις που περιγράφουν μια μικρή κόλαση στις κερκίδες και γύρω από το γήπεδο της Τούμπας: “τη μέρα του αγώνα γίνεται χαμός στους δρόμους. Κυνηγάνε λεωφορεία, τα βάζουν με την αστυνομία, είναι απόλυτα φυσιολογικό για αυτούς. Από μια αθλητική πλευρά, ο ΠΑΟΚ δεν είναι τόσο σταθερός ως ομάδα, παίζει ρόλο και η πίεση από του οπαδούς που καμιά φορά γυρνάει μπούμερανγκ. Αλλά ο καθένας, παίκτες και φίλαθλοι, στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια δίνει το μέγιστο που μπορεί”.

Όσο για τον Λίνο, ο Βιείρίνια σχολιάζει: “πρόκειται για έναν εξαιρετικό ακραίο. Παίζει πολύ καλά όλη την πλευρά. Είναι ένα κίνδυνος για την αντίπαλη άμυνα, όταν περνάει μπροστά. Ο Αθανασιάδης είναι στην περιοχή και περιμένει τις σέντρες του. Αλλά και ο Σαλπιγγίδης μυρίζεται το γκολ. Γνωρίζει όλες τις γωνιές της περιοχής”.

“Ο Νάτχο δεν παίζει στην Ευρώπη, έχει τεράστια αντίληψη του παιχνιδιού αλλά ήρθε τον Ιανουάριο και δεν είναι διαθέσιμος. Αλλά υπάρχει ο Λούκας, με φοβερό αριστερό πόδι, είναι ένας από τους μεγάλους κινδύνους από τον ΠΑΟΚ”.

Για Κάτσε: “δεν παρατάει ποτέ την μπάλα, είναι καταπληκτικός. Μου αρέσει να τον βλέπω. Υπάρχει και ο Ολλανδός Μαντούρο, ένας ποιοτικός παίκτης”.

Για Κατσουράνη: “Αυτόν τον γνωρίζουν όλοι στην Πορτογαλία. Είναι το αφεντικό της άμυνας. Εκεί υπάρχει και πολύ δυναμικός Ινσαουράλδε”.

«Η Μπενφίκα θα υποφέρει στην Ελλάδα, δεν έχω καμία αμφιβολία. Αλλά έχει ανώτερη ομάδα» κατέληξε ο Βιεϊρίνια. Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: