Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Εν αναμονή… ενημέρωσης!!

Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν και τις επόμενες ώρες αναμένεται επίσημη ενημέρωση για τα αποτελέσματα του ραντεβού τους.

Εν αναμονή… ενημέρωσης
Το ραντεβού έγινε. Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος συναντήθηκαν το πρωί της Πέμπτης σε άγνωστη τοποθεσία και μακριά από τα ΜΜΕ. Από ώρα σε ώρα αναμένεται επίσημη ενημέρωση, πιθανώς και με κοινή ανακοίνωση, για τα αποτελέσματα της κουβέντας των δύο ανδρών.

Η αποκατάσταση στις σχέσεις των δύο ανδρών-μετά την κρίση που ξέσπασε από ένα ρεπορτάζ στον «ΣΚΑΪ» που δυσαρέστησε τον τελευταίο-πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αυτό που μένει να φανεί είναι πώς και πότε θα βοηθήσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ την ΠΑΕ.

Τα ερωτήματα που θα απαντηθούν είναι αν ο ισχυρός άνδρας του μπάσκετ θα επιδιώξει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών, ένα μικρότερο ποσοστό ή και… καθόλου μετοχές βοηθώντας οικονομικά με άλλο τρόπο και χωρίς να μπαίνει στην ΠΑΕ το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και αν αυτό θα γίνει άμεσα ή το ερχόμενο καλοκαίρι. Επίσης μετά την ανάλυση της τρέχουσας οικονομικής κατάστασης στην ΠΑΕ από τον Γιάννη Αλαφούζο, θα φανεί αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει κάποια οικονομική βοήθεια άμεσα για να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: