Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

«ΠΑΟΚάρα-Μπενφικάκι»!!

zafeiris-melas-f-470-wplok
Ο γνωστός τραγουδιστής Ζαφείρης Μελάς  μίλησε στον Arena FM 89,4 για την μεγάλη του αγάπη, τον ΠΑΟΚ και την σημερινή(20/2) αναμέτρηση με την Μπενφίκα.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Η αναμέτρηση δεν είναι ΠΑΟΚ-Μπενφίκα, είναι ΠΑΟΚάρα-Μπενφικάκι…
Όπως όλοι οι «ΠΑΟΚτσίδες» έχουμε στο μυαλό μας ότι κάτι καλό θα γίνει σήμερα(20/2). Είναι αλήθεια ότι παίζουμε με μια μεγάλη ομάδα, με σπουδαίους παίκτες και σπουδαίο προπονητή. Εντάξει  να χάσουμε δεν θα γίνει κάτι αλλά άμα κερδίσουμε θα χαρώ πάρα πολύ γιατί θα κερδίσουμε μια μεγάλη ομάδα και θα είναι ικανοποίηση για όλο τον κόσμο.
Όλοι περιμένουμε να δούμε έναν διαφορικό ΠΑΟΚ, να μεταμορφωθεί προς το καλύτερο, και να πανηγυρίσουμε μια πολύ μεγάλη νίκη όπου θα χαρεί όλη η Ελλάδα .
Έχουμε σπουδαίους ποδοσφαιριστές, πρέπει να μπουν δυνατά και να δώσουν το 120% των δυνατοτήτων τους, είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και γιατί να μην έρθει η νίκη; Μέσα στην Τούμπα παίζουμε, το γήπεδο θα σείεται, ας βάλουνε φτερά στα πόδια τους, ας βάλουνε νέφτι στον… πισινό τους και να έρθει η νίκη.
Να βάλουν τα δυνατά τους οι ποδοσφαιριστές, είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξουν πόσο μάγκες είναι. Γιατί δόξα τον θεό παίρνουν πολλά λεφτά. Να βάλουν τα δυνατά τους και να μας κάνουν περήφανους ».
Για το άμα η ομάδα μπορεί να κάτι το κάτι παραπάνω : «Για τα πλέιο οφ , ελπίζω και ευελπιστώ ότι θα τερματίσουμε δεύτεροι. Τώρα για το κύπελλο , κακά τα ψέματα έχουμε απέναντι μας τον Ολυμπιακό ο οποίος δεν είναι τυχαία ομάδα. Το ξέρουν όλοι ότι έχει μια πολύ δυνατή και αξιόλογη ομάδα. Αλλά δεν είναι ανίκητοι. Πάντως ο ΠΑΟΚ θεωρώ ότι δεν έχει άλλον αντίπαλο».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: