Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Να γίνει ξανά… PAOK!!

Το ευρωπαϊκό του κοστούμι θέλει να φορέσει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα, παραμένοντας αήττητος στο Europa League και να επιστρέψει στις νίκες μετά τις τελευταίες μέτριες εμφανίσεις.

Να γίνει ξανά… PAOK
Την υπέρβαση καλείται να κάνει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται απόψε την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League (20:00, ΑΝΤ1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι Θεσσαλονικείς παραμένουν αήττητοι στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA, έχοντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες μέχρι στιγμής.

Σήμερα είναι η πρώτη μάχη με τους «αετούς» της Λισαβόνας για τον «Δικέφαλο του Βορρά», ο οποίος έχει προβληματίσει τις τελευταίες εβδομάδες με τις εμφανίσεις του και στόχος είναι να κάνει το πρώτο βήμα που θα του δώσει τη δυνατότητα να προκριθεί στους «16» του θεσμού.

Το θέμα, όμως, είναι ότι το έργο του ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολο, αφού η Μπενφίκα είναι η περσινή φιναλίστ του Europa League, φέτος είναι πρωτοπόρος στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και στα τελευταία 18 ματς σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 16 νίκες και δύο ισοπαλίες.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι «ασπρόμαυροι» έχουν πραγματοποιήσει τις καλύτερές τους εμφανίσεις εκεί που κανείς δεν το περίμενε, κάνοντας όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τις επιτυχίες τους. Στο πλευρό των παικτών του Στέφενς θα είναι ο δωδέκατος «συμπαίκτης» του που δεν είναι άλλος από τον κόσμο τους που θα γεμίσει σήμερα την Τούμπα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Λίνο.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαντούρο, με εσωτερικούς μέσους τους Λάζαρ και Κάτσε. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Στοχ και ο Λούκας, ενώ ο Αθανασιάδης θα είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γκσπούρνινγκ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Νίνης, Ολίσε, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης και Κουλούρης. Εκτός έμειναν οι Χούσεν, Μάαρτενς και Νάτχο που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής και ο τραυματίας Βίτορ.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν με σύστημα 4-4-2. Την εστία θα υπερασπιστεί ο Όμπλακ, ο οποίος θα έχει μπροστά τους Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ και Σικέιρα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Φέισα, με τους Αμορίμ και Μάρκοβιτς ως στηρίγματα. Ελεύθερο ρόλο θα έχει ο Σουλεϊμάνι, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Ροντρίγκο και Λίμα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: