Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σαπ ο αντί-Γκρέιντζερ!

Τον αντικαταστάτη του μεγάλου άτυχου, Τζέρεμι Γκρέιντζερ βρήκαν στα Τρίκαλα, που ανακοίνωσαν την απόκτηση του Τζέσι Σαπ.

Σαπ ο αντί-Γκρέιντζερ
Παίκτης των Τρικάλων είναι και επίσημα ο Τζέσι Σαπ.

Ο 28χρονος Αμερικανός γκαρντ αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Πολωνία όπου είχε κατά μέσο όρο ανά αγώνα 14 πόντους, 4.5 ριμπάουντ, 3.9 ασίστ και ουσιαστικά αποτελεί τον αντικαταστάτη του Τζέρεμι Γκρέιντζερ που προ ημερών είχε σοβαρό ατύχημα και δεν θα αγωνιστεί ξανά φέτος.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

OJessieSapp είναι και επίσημα ο αντικαταστάτης του τραυματία JeremyGranger στην ομάδα των Τρικάλων BCAries. Πρόκειται για τον 28χρονο Αμερικανό γκαρντ ο οποίος ήταν συμπαίκτης του παίκτη των Τρικάλων PatrickEwingJr στο Georgetown με τον οποίο μάλιστα το 2007 ήταν βασικοί στο FinalFour του NCAA.

OJessieSapp είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα ευρωπαϊκά δεδομένα καθώς τα τελευταία τρία χρόνια αγωνιζόταν με την Πολωνική Kotwica με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε σε παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης κόντρα στην Turow σημειώνοντας 16 πόντους (7 ριμπάουντ και 6 ασίστ).

Τα ποσοστά του φέτος στην Πολωνία είναι 14 πόντοι μ.ο ανά αγώνα με 4,5 ριμπάουντ, 3,9 ασίστ και 1,9 κλεψίματα. Πριν την Πολωνία είχε αγωνιστεί στους GlasgowRocks (Σκωτία) και Pezinok (Σλοβακία).

Ο Sapp έφτασε την Κυριακή στην Αθήνα και επέστρεψε με την αποστολή της ομάδας στα Τρίκαλα μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και συμμετείχε στην προπόνηση της ομάδας την Δευτέρα.

Στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας σημείωσε: «Όπως είδα και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είδε ο κόουτς αρκετά πράγματα και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Σίγουρα θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ στα Τρίκαλα και ο Γιούιν με τον οποίο παίξαμε μαζί στο κολλέγιο και είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό να βλέπεις οικεία πρόσωπα σε μία νέα ομάδα. Ωστόσο όμως η απόφαση μου να έρθω στην ομάδα και στην Ελλάδα είχε να κάνει με το γεγονός ότι ήθελα να παίξω σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε υψηλότερο επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: