Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κωνσταντινίδης στο Metropolis: «Παραξενεύτηκα, δεν είχε δημιουργηθεί ποτέ θέμα»

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Αιγινιακό Δημήτρης Κωνσταντινίδης, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», σχολιάζοντας το περιστατικό που συνέβη μεταξύ του Στοχ και του Στέφενς, ενώ παράλληλα στάθηκε και στην νέα σελίδα της καριέρας του, που αγωνίζεται στην ομάδα της Κατερινής.

Αναλυτικά:

Για το θέμα του Στοχ με τον Στέφενς:«Μόνο διάβασα τι έγινε, δεν είδα καν το ματς, γυρνούσα από Βόλο ήμουν στο λεωφορείο και παραξενεύτηκα όταν το έμαθα γιατί δεν δημιουργήθηκε ποτέ τέτοιο θέμα στην ομάδα. Μέσα στον αγώνα ένας ποδοσφαιριστής φθάνει 200 σφυγμούς, πιστεύω δεν το εννοούσε αυτό ο Μίνο και μακάρι να τελειώσει το θέμα γρήγορα. Στον Στέφενς αρέσει η πειθαρχία και το μεταφέρει και σε όλους τους παίκτες. Μέσα σε ένα παιχνίδι πολλά γίνονται και εγώ έχω ξεφύγει αλλά δεν πήρε έκταση το θέμα».

Για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά:«Η αλήθεια είναι πως η ομάδα δεν περίμενα να χάσει, η ομάδα ενισχύθηκε με μεταγραφές και δεν περίμενα την ήττα. Πιστεύω δεν διαχειρίσθηκε καλά το γκολ που έδωσε το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ. Έχουν έρθει παίκτες με μεγάλες παραστάσεις και πιστεύω πως θα χρειαστούν λίγο χρόνο για να προσαρμοστούν, πάντα χρειάζεται χρόνος για τέτοιες περιπτώσεις».

Για τις νέες προσθήκες: «Ο κάθε παίκτης είναι διαφορετικός, ένας παίκτης μπορεί να χρειασθεί δύο μέρες για να προσαρμοστεί, άλλος μπορεί να μην το καταφέρει ποτέ. Θα πρέπει να υπάρξει υπομονή για να δούμε αν ο ΠΑΟΚ τα καταφέρει να πάρει την δεύτερη θέση και να παίξει του χρόνου στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λίγκ».

Για τον Αιγινιακό: «Καταρχήν κάναμε μεγάλη νίκη χθες, η ομάδα του Βόλου δεν είχε χάσει στην έδρα της, κάναμε μεγάλο διπλό. Στον Αιγινιακό απολαμβάνω την κάθε αγωνιστική, έχει έμπειρους παίκτες η ομάδα, είναι ο Κουτσοσπύρος, ο Μπελόν που έπαιξε χθες, ο Φαμπίνιο και ο Αιγινιακός έχει όλα τα φόντα για να μπει στα πλέι οφ. Στον Αιγινιακό αγωνίζομαι και ως δεξί μπακ αλλά και ως δεξί χαφ, αλλά η θέση του δεξιού οπισθοφύλακα είναι αυτή που μου αρέσει περισσότερο»

Για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ: «Φέτος δεν είχα τις συμμετοχές που είχα πέρσι, αλλά πιστεύω πως φέτος έφθασα σε ένα καλό επίπεδο. Έκανα την πρώτη συμμετοχή στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Καρδίτσα τον Οκτώβρη αν δεν κάνω λάθος και πιστεύω πως εκεί ήμουν σε καλό επίπεδο. Προσωπικά πιστεύω πως άξιζα κάποιες παραπάνω ευκαιρίες, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: