Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

To επόμενο deal αλά Μήτρογλου του Ολυμπιακού!!

Ποιος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που είναι η καψούρα μεγάλης ευρωπαϊκής ομάδας, μπορεί να τινάξει την μπάνκα στον αέρα; Ο sportdog έχει το αποκλειστικό! Ένα σκασμό λεφτά πούλησε τον Μήτρογλου ο Ολυμπιακός. Και θα μπορούσε να βγάλει πολλά εκατομμύρια ακόμα. Να τινάξει την μπάνκα στον αέρα. Αν έβγαζε στο σφυρί και τον Κώστα Μανωλά.
Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες γουστάρουν τον νεαρό στόπερ και στο Λιμάνι, όπως έμαθε ο σκύλος, έφτασαν μέσα στον Γενάρη δύο καλές προτάσεις. Επίσημες, όχι κρούσεις. Μία από την Ντιναμό Κιέβου που έδινε ζεστά 4 μύρια και μία από τη Νάπολι.
Οι Ιταλοί έχουν μεγάλη καψούρα για τον Κωστάκη και αράδιασαν στο τραπέζι 8 "χαρτιά". Μιλάμε και πολύ χρήμα. Ειδικά για Έλληνα ποδοσφαιριστή και δη αμυντικό. Αν τον πούλαγε ο Ολυμπιακός μαζί με τα 15 για Μήτρογλου θα πήγαινε η σούμα στα 23 μύρια. Ένα Τσαμπιονς Λιγκ, δηλαδή, από δύο παίκτες μόνο.
Αλλά από τον Ολυμπιακό ούτε που το σκέφτηκαν. Δεν το συζήτησαν καν. Γκαραντί αυτό. Και δεν ήταν μόνο το "όχι". Εδώ ο σκύλος σας λέει την αποκλειστική πληροφορία. Ο άνθρωπος που κόβει και ράβει στον Ολυμπιακό έδωσε εντολή σε όλους τους μάνατζερς να φέρουν προτάσεις για τον Μανωλά που θα έχουν ...8ψήφιο νούμερο και άνω. Δέκα μύρια μίνιμουμ ζητάνε στον Πειραιά για τον μικρό και ονειρεύονται deal αλά Μήτρογλου.

 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: