Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Απογοητευμένος ο Πελεγκρίνι!!

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα της Μάντσεστερ Σίτι από την Τσέλσι, εμφανίστηκε ο προπονητής των «πολιτών», Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Απογοητευμένος ο Πελεγκρίνι
Όταν έχεις 25 τελικές προσπάθειες, αλλά μόλις οι 3 είναι προς την εστία, δεν μπορείς να ελπίζεις σε πολλά. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν κατάφερε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από 61 εντός έδρας παιχνίδια και ηττήθηκε από την Τσέλσι. Έτσι έχασε το αήττητο στο «Έτιχαντ», αλλά και την ευκαιρία να ξαναπεράσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα και στις απουσίες της ομάδας του.

«Είχαμε καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε τουλάχιστον δύο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε, ενώ ο αντίπαλος είχε τρεις προσπάθειες, που σταμάτησαν στο δοκάρι» τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ήταν δύσκολο να παίξουμε απέναντι στην Τσέλσι χωρίς τους Αγουέρο και Φερναντίνιο. Μας έλειψαν πολύ, όπως επίσης και οι Νασρί και Γκαρσία. Έπρεπε να κάνουμε αλλαγές στη μεσαία γραμμή. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι, που δεν κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Είμαστε μόλις δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Άρσεναλ».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: