Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Γεωργαλίδης στο Metropolis: «Περίμενα καλύτερο τον ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Κύπριος τερματοφύλακας του Πλατανιά, Αντώνης Γεωργαλίδης. Ο έμπειρος γκολκίπερ μίλησε για τον χθεσινό αγώνα στα Χανιά της ομάδας του με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως και ο ίδιος περίμενε ο Δικέφαλος να παρουσιάσει καλύτερη εικόνα.

Για το χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Δεχθήκαμε την πίεση από τον ΠΑΟΚ, δεν κατάφεραν όμως οι ποδοσφαιριστές του να δημιουργήσουν κλασικές ευκαιρίες. Ήμασταν πολύ καλά στημένοι στο γήπεδο και αν και βρεθήκαμε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερα να αντιδράσουμε και να το ανατρέψουμε και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Στο τελευταία λεπτά ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα του, αλλά δεν είχε κλασική ευκαιρία».

Για τον Πλατανιά:

«Βγάζουμε ένα πολύ καλό πρόσωπα στα περισσότερα παιχνίδια μας. Σε μερικά από αυτά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε».

Για τον ΠΑΟΚ:

«ΟΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Τον περίμενα πιο καλό χθες, αλλά έχει πολλούς καινούριους παίκτες και χρειάζονται χρόνο. Όμως, το μέλλον του ανήκει».

Για το λόγο που δεν παίζουν πλέον Κύπριοι ποδοσφαιριστές στο εξωτερικό όπως συνέβαινε παλαιότερα:

«Τα τελευταία χρόνια δεν παίζουν στις ομάδες της Κύπρου πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές και αυτό έχει αντίκτυπο και στην εθνική. Φέτος λόγο των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν στην Κύπρο, μπήκανε κάποια νέα παιδιά μέσα στις ομάδες. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να παίξουν περισσότεροι Κύπριοι στις ομάδες μας».

Για την καριέρα του στον Πλατανιά:

«Μια αλλαγή φέρνει πάντα και αρνητικά και θετικά. Όταν ήρθα ήξερα τι έπρεπε να κάνω. Δεν ήρθα για να αποδείξω ποιος είμαι, αλλά για να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο είναι πιο ανταγωνιστικό και πιο γρήγορο από αυτό της Κύπρου και αυτό βοηθάει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: