Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Με ή χωρίς Κινέζους!!

Έτοιμος να συνδράμει οικονομικά στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ακόμη κι αν δεν έχει τη στήριξη των Κινέζων επενδυτών, είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ρόμβο με Ζέκα σκέφτεται για Τρίπολη ο Αναστασίου.

Με ή χωρίς Κινέζους
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν σαφής στη γιορτή που έγινε για τα 106 χρόνια από την ίδρυση του Παναθηναϊκού. Δεσμεύτηκε πως το ερχόμενο καλοκαίρι προτίθεται να ενισχύσει οικονομικά την ΠΑΕ.

Αυτό που δεν είπε ο πρόεδρος της ΚΑΕ, αλλά που σύμφωνα με τη SportDay αποτελεί επιθυμία του, είναι να συνδράμει οικονομικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα ακόμη κι αν οι απαντήσεις που περιμένει από τους Κινέζους που εξέφρασαν ενδιαφέρον να επενδύσουν δεν είναι θετικές. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προτίθεται να βοηθήσει με ένα νορμάλ ποσό κι όχι μεγάλο, αν και πληροφορίες αναφέρουν πως δεν επιθυμεί να αποκτήσει μετοχές.

Ακόμη είναι ασαφές αν θα βοηθήσει οικονομικά για την εξασφάλιση της αδειοδότησης, την ώρα που υπενθυμίζεται πως κάθε ΠΑΕ πρέπει να έχει ρυθμίσει τις οφειλές της μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Επιστροφή στο ρόμβο

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται πως σκέφτεται σοβαρά να επαναφέρει το 4-4-2 στον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στην ενδεκάδα επιστρέφει ο Ζέκα που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ πιθανότατα θα μείνει στον πάγκο ο Μέντες που έχει ενοχλήσεις στο ισχίο. Εφόσον επιλεγεί ο ρόμβος στο κέντρο, ο Λαγός θα είναι αμυντικό χαφ, Ζέκα και Αμπέντ θα είναι οι δύο εσωτερικοί μέσοι με τον Ατζαγκούν ως μεσοεπιθετικό και στην κορυφή της επίθεσης τους Κλωναρίδη και Μπεργκ. Τη θέση του τιμωρημένου Ρισβάνη θα πάρει ο Κουτρουμπής στο κέντρο της άμυνας. Η αποστολή θα ανακοινωθεί σήμερα μετά τη μεσημεριανή προπόνηση.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: