Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Κάθε ημέρα και πιο κοντά στο όνειρο των ΑΕΚτζήδων»

«Κάθε ημέρα και πιο κοντά στο όνειρο των ΑΕΚτζήδων»Το καλό κλίμα στο οποίο πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υπουργό, Γιάννη Μανιάτη επιβεβαίωσε η ΑΕΚ με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε.

Σε αυτή η Ένωση επισημαίνει ότι οι εργασίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για να ολοκληρωθούν όλες οι διαδικασίες πολύ σύντομα.

«Στόχος μας είναι κάθε ημέρα που περνάει να μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του κοινού ονείρου όλων των ΑΕΚτζήδων», καταλήγει αυτή.

Αναλυτικά αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ για συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτή.

«Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του κ. Δημήτρη Μελισσανίδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Γιάννη Μανιάτη. Η συνάντηση έγινε σε άριστο κλίμα και με θετικά αποτελέσματα.
Διευκρινίστηκαν και οριστικοποιήθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν το νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή.

Η ΑΕΚ έχει την απόλυτη υποστήριξη του Υπουργείου αφού οι παράμετροι που αφορούν το σημαντικό αυτό έργο είναι καθορισμένες σύμφωνα με τα νόμιμα πολεοδομικά και περιβαλλοντολογικά κριτήρια.

Οι εργασίες μας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό προκειμένου να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατόν. Στόχος μας είναι κάθε ημέρα που περνάει να μας φέρνει πιο κοντά στην πραγματοποίηση του κοινού ονείρου όλων των ΑΕΚτζήδων».

Δεν υπάρχουν σχόλια: