Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μώραλης στο Metropolis: «Δίκαιη η απόφαση για 2+1»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, ο ποίος μίλησε για την σημερινή απόφαση που πάρθηκε τελικά από τις δύο λίγκες για το πόσες ομάδες θα προβιβαστούν και πόσες θα υποβιβαστούν, ενώ τόνισε πως το πλεονέκτημα το έχει η ομάδα της Football League.

Για την απόφαση του 2+1;

«Δε θα χρειαστεί ουσιαστικά να επέμβει το διαιτητικό δικαστήριο, αφού βρέθηκε μια λύση έστω και καθυστερημένα. Το μόνο που θα κάνει είναι να επικυρώσει την απόφαση. Να μας γίνει μάθημα το φετινό, ώστε να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο τα επόμενα χρόνια. Οι κανονισμοί είναι εξάλλου σαφής. Να τηράτε ο κανονισμός και πριν ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα να παίρνετε μια απόφαση. Είναι πολύ εύκολο να τηρούνται οι κανονισμοί και τα χρονικά περιθώρια».

Για το πώς τελικά πάρθηκε η απόφαση:

«Έπρεπε να κάνουμε όλοι ένα βήμα πίσω. Εξάλλου εμείς από την πλευρά μας είχαμε κάνει την πρόταση αυτή από Δεκέμβρη. Θεωρώ πως είναι δίκαιη η απόφαση, όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταστάσεις.

Για το ποια ομάδα ευνοείται από το μπαράζ:

«Το μπαράζ δεν είναι υπέρ της ομάδας της Super League, αφού θα έχει αγωνιστική απραξία δύο μηνών. Είναι δύσκολο για μια ομάδα να διατηρήσει τους παίκτες της σε κάποια καλή αγωνιστική κατάσταση, σε ένα τόσο μεγάλο διάστημα απραξίας. Αντίθετα, η ομάδα της Football League θα είναι σε μια αγωνιστική εγρήγορση», ενώ τέλος τόνισε: «Τώρα μας μένει μόνο να βρούμε άμεσα λύση και για τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Καλό θα ήταν να μην κάνουμε άλλο τόσο. Γνώμη μου είναι, τους αγώνες να τους δείξουν και τα δύο συνδρομητικά κανάλια». Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: