Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Σε video ποντάρει ο Ρονάλντο!!

Με video, στο οποίο φαίνεται ότι η χειρονομία του Κρ. Ρονάλντο, μετά την αποβολή του στο ματς με τη Μπιλμπάο, δεν πήγαινε προς τον τέταρτο διαιτητή, θα υπερασπιστεί τον Πορτογάλο σταρ η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε video ποντάρει ο Ρονάλντο
Στο… κόκκινο είναι η αγωνία όλων στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με το ύψος της τιμωρίας του Κριστιάνο Ρονάλντο, εξαιτίας της αποβολής του στο παιχνίδι με τη Μπιλμπάο.

Ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, κατά την έξοδό του από τον αγωνιστικό χώρο και κοιτώντας τον τέταρτο διαιτητή, χτύπησε πολλές φορές με την παλάμη το πρόσωπο του.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η υπερασπιστική γραμμή της «βασίλισσας» θα βασιστεί σε ένα βίντεο, το οποίο δείχνει ότι ο παίκτης δεν είχε… στόχο τον τέταρτο διαιτητή, καθώς δεν ήταν στο οπτικό του πεδίο όταν έκανε την χειρονομία.

Η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη (05/02). Θεωρείται δεδομένο ότι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» θα τιμωρηθεί μια ή δύο αγωνιστικές για το χτύπημα στον Γουρπέγκι, που προκάλεσε την αποβολή του, ενώ αν ληφθεί υπόψη αυτό που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα, η ποινή θα διπλασιαστεί.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: