Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

«Αν αντιμιλούσα, θα έτρωγα ξύλο»!

Στα επεισόδια στο παιχνίδι με την Καβάλα αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Πιερικού, Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος τόνισε σε δηλώσεις του, πως αν επιχειρούσε να αντιδράσει θα τον χτυπούσαν.

«Αν αντιμιλούσα, θα έτρωγα ξύλο»!
Σε δηλώσεις του στον Arena Fm, ο Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε για το θέμα άνοδος-υποβιβασμός, που τελικά οδεύει προς λύση, αλλά και για τα επεισόδια στην αναμέτρηση με την Καβάλα που, βάσει όσων είπε, κύριος υπαίτιος είναι ο διαιτητής της αγώνα, Άγγελος Αγγελάκης. «Όλο το κλίμα πυροδοτήθηκε από την στάση του διαιτητή που ήταν ανεπαρκέστατος», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Πιερικού.

Συν τοις άλλοις, για τη φιλοξενία που είχε από την ΠΑΕ Καβάλα, είπε πως, θα έπρεπε να υπάρχει καλύτερη φύλαξη, διότι αρκετοί ήταν εκείνοι που τον προπηλάκισαν και αν επιχειρούσε οποιαδήποτε αντίδραση, θα έτρωγε ξύλο!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο σταθμό της Θεσσαλονίκης:

Για την συνάντηση της Σούπερ Λιγκ με την Football League:

«Χθες υπήρχε ένα ραντεβού που προκαλέσαμε με επιστολή μας εμείς. Επισκεφτήκαμε τα γραφεία της Σούπερ Λίγκα, θέσαμε τον προβληματισμό μας, διεκδικήσαμε την υλοποίηση της δικής μας θέσης, αναπτύξαμε τις απόψεις μας, ακούσαμε την άλλη πλευρά, υπήρχε πνεύμα συνεννόησης αλλά δεν καταλήξαμε κάπου. Εμείς και η Σούπερ Λίγκα θέλουμε κάποιον χρόνο να διαβουλευτούνε τα μέλη μας. Αυτή την στιγμή και εμείς και η Σούπερ Λίγκα μένουμε στις θέσεις μας. Όμως κατανοούμε τους προβληματισμούς την άλλης πλευράς.

Ο προβληματισμός της Φούτμπολ Λιγκ είναι ώριμος και στηρίζεται στην ηθική και στην αξιοπρέπεια. Η Σούπερ Λίγκα από την δική της πλευρά ισχυρίζεται ότι αυτό το θέμα έπρεπε να το αντιμετωπίσει η ΕΠΟ και έχει δίκιο. Η κάθε Λίγκα προσπαθεί να πείσει την άλλη με τις απόψεις της. Υπάρχει όμως κλίμα συνεννόησης και κλίμα υπευθυνότητας απέναντι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτοί έχουν μια πρόταση για δύο ομάδες την οποία δεν μπορούν να την στηρίξουν. Εμείς δεν βλέπουμε τι συμφέρει τις ομάδες μας αλλιώς θα διεκδικούσαμε πολλά παραπάνω. Πιστεύω πως τελικά μπορεί να χρειαστεί η δικαστική απόφαση. Η μέρα είναι μεγάλη και ενδεχόμενος να υπάρξει και μια συζήτηση».

Για τα επεισόδια στο παιχνίδι του Πιερικού με την Καβάλα:

«Παίζαμε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, με μια ιστορική ομάδα. Στην διάρκεια του αγώνα έγιναν παρατράγουδα που τα κατανοώ, καθώς το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα. Όμως στο τέλος του αγώνα χτύπησαν παιδιά 18 χρονών με γρονθοκοπήσεις, δύο ποδοσφαιριστές ο Παπατόλιος και ο Παπατολίκας έφαγαν πάρα πολύ ξύλο και πολλοί ποδοσφαιριστές μας φυγαδεύτηκαν. Είδαμε μια εικόνα που προσβάλλει το ποδόσφαιρο και την αξιοπρέπεια των ομάδων.
Από το ημίχρονο υπήρχαν τσαμπουκάδες που δεν υπερέβησαν τα όρια. Είναι από αυτά που συμβαίνουν στα γήπεδα. Όλο το κλίμα πυροδοτήθηκε από την στάση του διαιτητή που ήταν ανεπαρκέστατος. Υπήρχε ένας καλός ποδοσφαιριστής της Καβάλας, ο Καπνίδης, ο οποίος πέρυσι τραυμάτισε τον Γιάννη Λαζαρίδη. Αυτό όμως δεν ήταν η αιτία της σύρραξης, αλλιώς θα είχε γίνει στο πρώτο παιχνίδι η φασαρία στην Κατερίνη. Όμως σε όλο το παιχνίδι ήταν προκλητικός και ξάπλωσε με αγκωνιές τρεις ποδοσφαιριστές χωρίς να πάρει κάρτα. Στο τέλος πήγαν οι ποδοσφαιριστές να πούνε “Γαλλικά” και εκεί έπεσαν μέσα οι σωματώδεις κύριοι που έκριναν πως έπρεπε να χτυπήσουν ποδοσφαιριστές.

Η Καβάλα είχε μια καλή φιλοξενία τυπικά και μου παραχώρησε μια σουίτα μαζί δύο φίλους μου από τον Πιερικό. Το παράπονο που διατύπωσα έχει να κάνει με το γεγονός πως όφειλαν να προστατέψουν και τον χώρο που ήμουν από διάφορους εύσωμους που με βρίζανε και έλεγαν πως πάω να ρίξω την Καβάλα. Αν αντιμιλούσα θα έτρωγα ξύλο. Αν υπερασπιζόμουν την θέση μου θα υπήρχε χειροδικία. Υπήρξε όμως λεκτική επίθεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: