Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Τα είπε με παίκτες ο Σαββίδης!!

Με αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΟΚ μίλησε μέσω skype ο Ιβάν Σαββίδης, μετά την ήττα από τον Πλατανιά Χανίων.

Τα είπε με παίκτες ο Σαββίδης
Βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από τον Πλατανιά Χανίων, αλλά και το επεισόδιο μεταξύ του Χουμπ Στέφενς και του Μίροσλαβ Στοχ.

Ο Ολλανδός προπονητής, αφού συζήτησε με τον Σλοβάκο μεσοεπιθετικό και δόθηκαν οι αμοιβαίες εξηγήσεις, στη συνέχεια μίλησε και με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους εξέφρασε για μια ακόμη φορά τα παράπονα του για την αγωνιστική συμπεριφορά τους στην αναμέτρηση της Κρήτης.

Ωστόσο, στην σημερινή προπόνηση που έγινε στις εγκαταστάσεις της Μεσημβρίας, τους παίκτες τους περίμενε μια… έκπληξη, καθώς ενημερώθηκαν ότι ο Ιβάν Σαββίδης ήθελε να μιλήσει με κάποιους εξ αυτών, μέσω skype, όπως και έγινε.

Οι παίκτες φέρεται να μίλησαν για κακό κλίμα και ανασφάλεια στην ομάδα, που προέρχονται από την παρουσία πολλών νέων προσώπων, το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί δανεικοί, συν το ότι το καλοκαίρι τελειώνουν πολλά συμβόλαια.

Η ουσία είναι ότι ανέλαβαν τις ευθύνες τους και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους, προκειμένου να αλλάξει αυτό το κλίμα και η ομάδα να συνεχίσει απερίσπαστη, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: