Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μάθετε μπαλίτσα που θα κοροϊδέψετε Αλέφαντο!!

Τα πήρε στο κρανίο ο Αλέφαντος! Ποιος τον τσίτωσε και γιατί; Πώς δικαιώθηκε με ΠΑΟΚ, Ατρόμητο - Ατλέτικο, Σιμεόνε; Τι λέει για Στέφενς, Βαλντές και Μέσι μόνο στον sportdog! Ο Στέφενς κάνει τα τρελά του και θα ξαναπώ αυτό που είχα πει ότι είναι σαν να λέει "διώξτε με και αποζημιώστε με να φύγω"! Επίσης θα θυμίσω ότι μόνο εγώ έλεγα ότι ο ΠΑΟΚ θα χάσει ακόμα και τη 2η θέση από τον Ατρόμητο, παρ΄ ότι ήταν ο Ατρόμητος πολλούς βαθμούς πίσω του.
Έλα ρε με τον Μαντούρο τον "παλαιστή", σαν λύκος που δεν στρίβει είναι ο σβέρκος του κολλημένος στην πλάτη! Βαδιστής. Από το πρώτο ματς που τον είδα τα είπα. Ο άλλος ο Μάρτενς, ανύπαρκτος. Τα χαφ του ΠΑΟΚ στον Πλατανιά, Μαντούρο-Μάρτενς-Κάτσε ήταν για ομάδα Β΄ Εθνικής.

Και κάνει τα τρελά του με την άμυνα ο Στέφενς, τη μία ο Τζαβέλλας στόπερ, την άλλη ο Σκόρδας στόπερ, μονίμως ο Κατσουράνης στόπερ, έχουν και τους κοντούς Κίτσιου και Σπυρόπουλο στα άκρα, ποιος να πηδήξει για κεφαλιά! Και ο Λίνο που μπήκε μέσα, τον χτυπήσανε από την πλευρά του, τους έπαιζε στην κόντρα ο Πλατανιάς.

Μέσα στην περιοχή κανείς δεν έμπαινε, μία υπεροχή φλύαρη, σέντρες έκαναν που τις περίμεναν στο κεφάλι άνετα οι στόπερ του Πλατανιά, ο Σαλπιγγίδης κακώς έμεινε έξω, έπρεπε να παίζει σε αυτό το ματς, σε κακή κατάσταση οι εξτρέμ του ΠΑΟΚ Λούκας και Στοχ, ο δε Αθανασιάδης έκανε ένα γκολ και πέρα από αυτό ήταν ανύπαρκτος.

Μετά τον Ολυμπιακό που είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, η πιο υγιής ομάδα είναι ο Ατρόμητος, τώρα τα βλέπουν όλοι. Οι πληροφορίες μου πάντως λένε ότι ο ΠΑΟΚ πήρε δύο καλούς παίκτες, ο Αργεντινός στόπερ και ο Ισραηλινός χαφ, αυτοί πρέπει να είναι καλοί. Θα περιμένω όμως να τους δω.

Πριν περάσω στον Ολυμπιακό, στην Ισπανία βλέπετε τι γίνεται; Ποιος έλεγε από το καλοκαίρι ότι η Ατλέτικο θα τους πάρει τα σώβρακα, ποιος έλεγε 20 φορές για τον προπονηταρά Σιμεόνε; Μάθετε μπαλίτσα που θα κοροϊδέψετε τον Αλέφαντο. Μόνη πρώτη πέρασε στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ατλέτικο Μαδρίτης, γκρέμισε από την κορυφή την Μπαρτσελόνα, 18 χρόνια είχε να το κάνει η Ατλέτικο αυτό!

Ο Ολυμπιακός έδειξε πάλι προβλήματα. Ο Παναιτωλικός στήθηκε πολύ καλά στο α΄ ημίχρονο, πάρα πολύ καλά. Ο Χάβος το πήγε εξαιρετικά το ματς. Τι έκανε ο Χάβος: Χτύπησε τον Ολυμπιακό εκεί που πονάει. Τον πίεσε ψηλά, να μην παίρνουν μπάλα από τους σέντερ μπακ ο Σάμαρης και ο Μανιάτης, αναγκαζόταν κα γυρνούσε πίσω ο Σαβιόλα για να βοηθάει και ο Χάβος τον άφηνε. Σου λέει "τι θα μου κάνει εκεί ο Σαβιόλα, ανύπαρκτος". Σου λέει επίσης "ποιος θα μου φύγει στην πλάτη να με τρυπήσει, ας πιέσω ψηλά, τίποτα δεν θα πάθω". Ο Σέποβιτς πολύ αργός, βαρύς. 
Ενίσχυσε το κέντρο του λοιπόν ο προπονητής του Παναιτωλικού με πολύ μαρκάρισμα ψηλά. Ο έξω δεξιά, ο έξω αριστερά, ο πίσω από τον φορ και τα δύο αμυντικά χαφ κλείνανε φοβερά και δεν τους αφήνανε μπάλα. Προηγήθηκε ο Παναιτωλικός με τον Καμαρά και το ματς ήταν δύσκολο. Πήγαινε ο Ολυμπιακός με σέντρες, με κόρνερ, με φάουλ, δεν είχε οργάνωση στο παιχνίδι του. Ο Ολαϊτάν το πάλευε αλλά έχασε τα γκολ, ο Κάμπελ έκανε κάποιες εξαιρετικές κινήσεις, καλά έκανε και έβαλε αλλαγές Ιμπαγάσα και Βαλντές.

Ο Βαλντές θέλει λίγο χρόνο, εγώ τον ξέρω αυτόν τον παίκτη από την Εθνική Παραγουάης, περιμένω να βοηθήσει. Αν είναι στην κατάσταση που τον είχα δει. Δεν είναι ο μεγάλος παίκτης, αλλά είναι κυνηγός που την ξέρει τη θέση.

Πριν από το πρώτο μας του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη, δήλωσα ότι ο Ολυμπιακός δύσκολα θα αποκλείσει τον Ατρόμητο από το Κύπελλο. Δεν τον βλέπω σε καλή κατάσταση τον Ολυμπιακό.

Την Τετάρτη βράδυ που θα ξαναμιλήσω με Σινάνογλου για τη στήλη, θα αναλύσω τα ματς της Ατλέτικο και της Ρεάλ, καθώς και το Γιουβέντους-Ίντερ και το Μάντεστερ Σίτι-Τσέλσι που θα γίνει σήμερα. Μεγάλα ματς αυτά, θέλουν ειδική ανάλυση.

Ποιος "Τάτα" ξαναλέω για την Μπαρτσελόνα, πρέπει να πάρουν τον Βαλβέρδε! Τη σταμάτησε η Μπιλμπάο τη Ρεάλ. Τον Μέσι στην Μπαρτσελόνα δεν τον βλέπω καλά τον τελευταίο καιρό, σαν αδιάφορος μου φαίνεται. Μήπως τα φορολογικά του την έχουν δώσει στο κεφάλι; Μήπως το ότι τον κυνηγάνε για τα φορολογικά τον κάνει να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν η οποία μπορεί να πληρώσει τα 250 εκ. ευρώ της ρήτρας; 
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: