Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Δαμανάκης στο Metropolis: «Απείθαρχος αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος μέσος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης και μίλησε για την εικόνα του Δικέφαλου στα Χανιά τονίζοντας πως από την ομάδα λείπει η αγωνιστική πειθαρχία αλλά και η διάρκεια στην απόδοση.

Για τη χθεσινή ήττα του ΠΑΟΚ στα Χανιά:

«Δίκαια κέρδισε ο Πλατανιάς. Δεν είχε διάρκεια ο ΠΑΟΚ στο χθεσινό παιχνίδι. Λείπει η αγωνιστική πειθαρχεία από την ομάδα. Δεν γίνεται μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ, να δέχεται τέτοια γκολ. Στο δεύτερο γκολ ο αντίπαλος παίκτης πήρε την μπάλα από το κέντρο του γηπέδου και έφτασε μέχρι την περιοχή του ΠΑΟΚ ανενόχλητος. Δεν καταλαβαίνω το λόγο που έφυγε ο Τζιόλης και φάνηκε νομίζω αυτό στο χθεσινό παιχνίδι. Ο Τζιόλης είχε τον ρόλο του στην ομάδα».

Για τα αίτια της άσχημης εικόνας του Δικέφαλου:

«Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ηρεμία μέσα στην ομάδα. Δεν ξέρω γιατί δεν χρησιμοποίει ο Στέφενς τον Σαλπιγγίδη. Όποτε τον χρησιμοποιεί εκείνος βάζει γκολ. Και πέρυσι σκόραρε στον Πλατανιά. Το υλικό της ομάδας είναι πάρα πολύ καλό και θεωρώ ότι μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα. Πρέπει η ομάδα να έχει διάρκεια στο παιχνίδι της. Χρειάζεται οι παίκτες του αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή να είναι έξυπνοι και να έχουν διάρκεια στην απόδοση τους, ώστε να βγαίνει η ομάδα από το αδιέξοδο».

Για τον Πλατανιά, αλλά και για τον επόμενο αντίπαλο του ΠΑΟΚ, τον ΟΦΗ:

«Ο Πλατανιάς είναι σε ανοδική πορεία. Για την κακή του αρχή έφταιξε ότι το καλοκαίρι άλλαξε όλο το ρόστερ της ομάδας. Ο ΟΦΗ είναι μια αξιόλογη ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ. Το Πλατανιά εξάλλου τον κέρδισε άνετα μέσα στα Χάνια».

Για τις χειμερινές μεταγραφές του Δικέφαλου:

«Είναι θέμα ποδοσφαιριστή πότε θα προσαρμοστεί στην ομάδα, δεν χρειάζονται όλοι τον ίδιο χρόνο Πρέπει να φέρει ο ΠΑΟΚ παίκτες «ονόματα», ώστε να σταματήσει η γκρίνια και να επιστρέψει και ο κόσμος στο γήπεδο. Η ομάδα είτε στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα έχει προβλήματα. Έχει κενά στο παιχνίδι της και δίνει δικαιώματα στον αντίπαλο».

Για το αν ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει να χάσεις την τρίτη θέση από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προσέχει τον εαυτό του και όχι τους άλλους. Ο κακός του εαυτός είναι ο μοναδικός του αντίπαλός του. Έτσι όπως παίζουμε σήμερα φυσικά και κινδυνεύουμε από τον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό.

Για το τι πρέπει να αλλάξει στον Δικέφαλο, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει καλύτερο πρόσωπο:

«Η προσπάθεια του Σαββίδη να κάνει μια ομάδα με έλληνες παίκτες δεν βλέπω να υλοποιείται. Το τελευταίο διάστημα ο ΠΑΟΚ παίρνει μόνο ξένους ποδοσφαιριστές. Δεν μπορεί να μην χρησιμοποιούνται οι καλοί ποδοσφαιριστές της ομάδας με την πρόφαση ότι χρειάζονται ξεκούραση. Ο Σαλπιγγίδης λείπει από την ομάδα. Η ομάδα χρειάζεται είναι ασύνδετη».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: