Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κινείται για να τον κάνει δικό του!!

Τις προσπάθειές τους για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ εντείνουν στον Ολυμπιακό, ευελπιστώντας να κρατήσουν τον Κοσταρικανό άσο στο ρόστερ. Στη Β’ ομάδα θα παίξει ο Λάζιτς, επιβεβαίωση για Μουσόντα.

Κινείται για να τον κάνει δικό του
Τις διαδικασίες για την παραμονή του Τζόελ Κάμπελ έχουν αρχίσει στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, οι πιθανότητες ο Κοσταρικανός μεσοεπιθετικός να φοράει και στο μέλλον την ερυθρόλευκη φανέλα έχουν αυξηθεί, από τη στιγμή που στα ταμεία της ΠΑΕ μπήκαν τα 15 εκατ. ευρώ από την πώληση του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ.

Στην Αγγλία αναφέρουν πως οι Πειραιώτες κινούνται «ζεστά» για να κρατήσουν τον διεθνή άσο που ανήκει στην Άρσεναλ, αφού είναι ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Από την πλευρά του, ο Κάμπελ είναι και εκείνος χαρούμενος στο Λιμάνι, αφού μπορεί και παίζει σε μία ομάδα με στόχους και έχει τη δυνατότητα να αγωνίζεται στο Champions League.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν πως θα καταφέρουν να κρατήσουν τον Κοσταρικανό, ο οποίος φέτος έχει παίξει σε 25 ματς και έχει πετύχει 9 ασίστ (συν 8 γκολ).

Εν τω μεταξύ, παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Μπόγιαν Λάζιτς, ο οποίος έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άγιαξ και σύντομα θα υπογράψει με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Την υπόθεση χειρίζεται ο Μίνο Ραϊόλα (μάνατζερ του Βάις) και, όπως γράφει ο «Γαύρος», ο Ολλανδο-Βόσνιος εξτρέμ προορίζεται για τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου.

Εκεί θα τον κρίνει ο Μίτσελ και στη συνέχεια θα αποφασίσει αν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παράλληλα, επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από το Βέλγιο που θέλουν τους Πειραιώτες να εξετάζουν την περίπτωση του Λαμίσα Μουσόντα της Μαλίν. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: