Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Με κέρδισε Όγιος»

skortsa
Το νέο απόκτημα του Ηρακλή, ο επιθετικός Ένζο Σκόρτσα φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για τις φιλοδοξίες του αλλά και τις θέσεις που του αρέσει να παίζει μέσα στο γήπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στον Γκιγιέρμο Όγιος.
«Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη , να δουλέψω και να βοηθήσω τον Ηρακλής με όποιον τρόπο μπορώ. Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους, τον προπονητή της ομάδας, ξέρω τους στόχους της ομάδας και θα βοηθήσω όσο μπορώ για να υλοποιηθούν και να επιστρέψει η ομάδα στην Σούπερ Λιγκ».
Για τον Όγιος: «Με γνώριζε σαν ποδοσφαιριστή, ήξερε πολύ καλά έναν προσωπικό μου φίλο μου, μίλησε πρώτα με αυτόν και έπειτα μιλήσαμε μαζί πολλές ώρες. Μου είπε τι είναι αυτό που σχεδιάζει για τον Ηρακλή, για τους στόχους της ομάδας και ότι άλλο έπρεπε να ξέρω. Εγώ γνώριζα τον βιογραφικό του Όγιος αλλά και την δουλειά του και μαζί με την τεράστια ιστορία που έχει η ομάδα, ήτανε μια εκπληκτική ευκαιρία για να επιστρέψω στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να πετύχω πολλά πράγματα. Θέλω να αποδείξω ποιος είμαι, θέλω να δείξω στον προπονητή ότι όλα αυτά που συζητήσαμε έρχομαι εκεί για να τα κάνω, σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι και ελπίζω στο τέλος της χρονιά να πανηγυρίσουμε όλη μαζί την άνοδο της ομάδας».
Για την θέση που του αρέσει να παίζει: Μεσοεπιθετικά μαρέσει να παίζω σε οποιαδήποτε θέση, αρκεί να είμαι μέσα στο γήπεδο. Παίζω άνετα σε όλες τις θέσεις της επιθέσεις, μπορώ να παίξω ως «10άρι», ως κρυφός επιθετικός αλλά κυρίως μετα χαρακτηριστικά που έχω μαρέσει να παίζω σαν εξτρέμ».
Για τον Ηρακλή: «Πέρα από τα βίντεο που έχω δει, έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα για την ιστορία του Ηρακλή. Είχα συνομιλίες με κάποιους φίλους μου από την Ουρουγουάη οι οποίοι έχουν παίξει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μίλησα με τον Λίμα που έχει παίξει στον Ηρακλή , αλλά και με τον Λεάλ που έχει παίξει στον Εργοτέλη και μου είπαν τα καλύτερα λόγια για μια από της μεγαλύτερες παραδοσιακές δυνάμεις του Ελληνικού ποδοσφαίρου και για μια πολύ όμορφη πόλη. Δεν έκανα δεύτερη σκέψη, ήθελα να πάρω το πρώτο αεροπλάνο  και να έρθω στην Ελλάδα και να ζήσω μια πολύ όμορφη εμπειρία με τον Ηρακλή. Εύχομαι την πεποίθηση που έχω να μπορέσω να την αποδείξω και μέσα στο γήπεδο, να μπορέσω να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου και την ομάδα και να μπορέσει ο σύλλογος να βρεθεί στην θέση που του αρμόζει να είναι, στην Α εθνική».
Για το πότε θα είναι έτοιμος: «Αύριο έχω να κάνω τις εργομετρικές εξετάσεις και από εκεί και πέρα θα έρθω σε επαφή με τους καινούργιους μου συμπαίκτες. Ο προπονητής μου έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα το οποίο είναι σαν μίνι προετοιμασία. Θεωρώ ότι από την επόμενη βδομάδα θα είμαι έτοιμος να μπω σε κανονικούς ρυθμούς».
Ένα μήνυμα στους οπαδούς: «Θέλω να ευχαριστήσω και τους οπαδούς οι οποίοι με υποδέχτηκαν θερμά και με έκαναν να νιώθω πολύ άνετα αλλά και τον Γκιγκέρμο Όγιος ο ποίος μου άνοιξε την πόρτα σε μία τέτοια ευκαιρία».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: