Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Μήνυμα» Στέφενς σε Στοχ!!

Η απουσία του από τον αγώνα με τον ΟΦΗ θα είναι -σε πρώτη φάση- η τιμωρία για τον Μίροσλαβ Στοχ, μετά την άσχημη συμπεριφορά του στο πρόσωπο του Χουμπ Στέφενς. Μέσα για πρώτη φορά ο Ντάνι Χούσεν.

«Μήνυμα» Στέφενς σε Στοχ
Τα «γαλλικά» του Μίροσλαβ Στοχ προς τον Χούμπ Στέφενς δεν πέρασαν ατιμώρητα, έστω και αν ο Σλοβάκος απολογήθηκε, ζητώντας συγνώμη.

Ο Ολλανδός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τον παίκτη, για τον αγώνα με τον ΟΦΗ την Τετάρτη (5/2) στέλνοντάς του σαφές «μήνυμα».

Από την άλλη, στην 19άδα θα βρίσκεται για πρώτη φορά ο Ντάνι Χούσεν, με την ελπίδα ότι αύριο θα κατατεθεί το πιστοποιητικό της μεταγραφής του, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Στα αρνητικά για τον ΠΑΟΚ είναι η απουσία του Μάαρτεν Μάρτενς, ο οποίος δεν έβγαλε το πρόγραμμα της Τρίτης λόγω ενοχλήσεων στον έσω πλάγιο. Επίσης οι Βίτορ, Γεωργιάδης και Κατσικάς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Αναλυτικά

Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κίτσιου, Ινσαουράλδε, Κατσουράνης, Λάζαρ, Κάτσε, Μαντούρο, Νάτχο, Βούκιτς, Νίνης, Ολίσε, Λούκας, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Χούσεν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: