Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Εγγραφα και βίντεο-κόλαφος στη "ΔΙΚΗ" για την ΕΠΟ: Ομολογούν παρανομίες και στηρίζουν Μπέο!!

Δύο έγγραφα και ένα βίντεο που αποκάλυψε η τηλεοπτική "ΔIKH"  στον ΣΚΑΪ φέρνουν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή, ο οποίος ήδη απολογήθηκε στον εισαγγελέα ως ύποπτος για τους στημένους πίνακες διαιτησίας 2012 και για τον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδος.
Η εκπομπή έφερε στο φως τη μήνυση του κ.Σαρρή εναντίον του προέδρου του Απόλλωνα Σμύρνης Σταμάτη Βελλή και του αντιπροέδρου του ΙΔΕΑΔ Γιώργου Παναγόπουλου, στην οποία ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αρνείται κάθε επαφή του με τον Αχιλλέα Μπέο, αλλά αποκαλύπτει ότι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου δεν αποβλήθηκε από το ποδόσφαιρο, παρότι τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό!
"Είναι προφανής ο στόχος (των εγκαλουμένων) να μειωθεί το κύρος μου και να πληγεί η υπόληψή μου", αναφέρει στη μήνυση του ο κ.Σαρρής και τονίζει: "Είναι προφανής ο στόχος να φανεί ότι "συνεργάζομαι" ή "ελέγχομαι" από το "ύποπτο παρασκήνιο", από ανθρώπους (σ.σ.: εννοεί τον Αχ.Μπέο) που δεν αποβλήθηκαν από το ποδόσφαιρο, παρότι τιμωρήθηκαν".
Στη έγκληση, που κατέθεσε στον εισαγγελέα Αθηνών στις 16 Σεπτεμβρίου 2013, ο πρόεδρος της ΕΠΟ ισχυρίζεται ότι η προφυλάκιση Μπέου και η αποκάλυψη του σκανδάλου των στημένων αγώνων είχαν στόχο τον αποπροσανατολισμό του κόσμου από το μνημόνιο!
Ιδού τι αναφέρει: "Ο κ.Αχιλλέας Μπέος κατηγορήθηκε για έκνομες δραστηριότητες που σχετίζονται με το ποδόσφαιρο (όπως "στημένα" παιχνίδια κλπ.), συγκεκριμένα: α)του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για αδικήματα σχετικά με το ποδόσφαιρο, β)προφυλακίστηκε και έμεινε αρκετό διάστημα στη φυλακή για τον λόγο αυτό και τον παρόντα χρόνο είναι υπόδικος. Σε όλα ανεξαιρέτως τα ΜΜΕ σε Ελλάδα και εξωτερικό, έντυπα και ηλεκρονικά, προβλήθηκαν έντονα όλα τα ανωτέρω και οι εις βάρος του κατηγορίες και η σύλληψη και η προφυλάκιση του κ.Μπέου. Η συγκεκριμένη υπόθεση "έσκασε" σαν βόμβα το καλοκαίρι του έτους 2010 ανάμεσα στις υπογραφές του πρωτου και του δευτέρου μνημονίου, με πολύ πάταγο και πολλές συλλήψεις και παρακολουθήσεις τηλεφώνων από την ΕΥΠ (αφού πιθανόν μεταξύ των στόχων της ήταν να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από άλλα πιο κρίσιμα θέματα που ήταν η υπογραφή του μνημονίου)".
Η τηλεοπτική "ΔΙΚΗ" αποκάλυψε και έγγραφο του πρώην ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και επίτιμου αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ανδρέα Φάκου, ο οποίος στις 14 Σεπτεμβρίου 2011, απορρίπτει αίτημα του διαιτητή Αλέξανδρου Δημητρόπουλου να τον απεμπλέξει από το σκάνδαλο των στημένων αγώνων. Λίγες μέρες αργότερα ο σύμβουλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Γιώργος Δούρος, επικεφαλής άτυπης διαιτητικής (και όχι νομικής) επιτροπής, αθωώνει τον κ.Δημητρόπουλο και του δίνει τη σφυρίχτρα, με τα γνωστά αποτελέσματα που βλέπουμε στα γήπεδα.
Τέλος, η εκπομπή παρουσίασε βίντεο με τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ Γιάννη Παπακωνσταντίνου να απευθύνεται σε προέδρους Ενώσεων και εκπροσώπους ομάδων της ΕΠΣ Ευβοίας και να αναφέρει ανερυθρίαστα ότι "δεν μας επιτρέπονται πλέον οι παρανομίες"!.Πηγή: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: