Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Κωστούλας στο Metrosport: «Καλύτερη η λύση των μπαράζ»

Ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στην Σέντρα», μιλώντας για το παιχνίδι της ομάδος του με τον Άρη, ενώ παράλληλα σχολίασε και το μείζον θέμα των ομάδων που θα υποβιβαστούν και θα προβιβαστούν αντίστοιχα.

Αναλυτικά:

Για το θέμα που «αποκαλύπτει» το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Metrosport, για σκέψεις συμμετοχές των ομάδων Κ20 στις μεγάλες κατηγορίες: «Τέτοιες προτάσεις και τέτοιες σκέψεις έχουν μπει και σε συμβούλια της Σούπερλιγκ και πιστεύω πως αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η λύση των δανεισμών δεν είναι η καλύτερη δυνατή και πιστεύω πως η περίπτωση των νέων ομάδων είναι η καλύτερη δυνατή. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια απόφαση,

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ο Άρης δυστυχώς έχει φθάσει σε κάποιο σημείο ώστε να πρέπει να παίρνει το κάθε παιχνίδι, θα είναι ένα παιχνίδι σωτηρίας για τον Άρη. Εμείς έχουμε το καλό να παίξουμε στην έδρα μας, θα είναι δύσκολο για εμάς με βάση ότι ο Άρης καίγεται για βαθμούς».

Για το πόσες ομάδες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν: «Δεν έχω ιδέα! Ελπίζω στο τέλος να μην φθάσει η κατάσταση σε σημείο να πάρει το δικαστήριο απόφαση γιατί θα είναι άδικο και για την Σούπερλιγκ και για την Φούτμπολ Λίγκ. Πιστεύω πως η λύση των μπαράζ, μέσω των τρίτων των δυο κατηγόριων είναι η καλύτερη δυνατή για να αποφευχθεί ο δρόμος των δικαστηρίων.

Τέλος αναφέρθηκε και στο τεχνικό τιμ του Παναιτωλικού: «Έχουμε μαζέψει ένα τιμ ΠΑΟΚτσήδων! Είναι ένα εξαιρετικό τιμ, είναι δουλευταράδες, δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη, δουλεύουν σκληρά και μπράβο τους, γιατί χωρίς αυτή την μάχη που δίνουν δεν θα ήμασταν στην θέση που είμαστε σήμερα».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: