Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μια Ελληνίδα στο «πέταλο» της «Turk Telekom Arena»

Η Φανή Γραμματικόγιαννη, σύζυγος του βαθύπλουτου προέδρου της Γαλατάσαραϊ, Ουνάλ Αϊσάλ, προκάλεσε αίσθηση παρακολουθώντας για πρώτη φορά αγώνα της τουρκικής ομάδας από την εξέδρα των φανατικών στην «Turk Telekom Arena».

Ο διακεκριμένος Τούρκος επιχειρηματίας, Ουνάλ Αϊσάλ, ανέλαβε την Γαλατασαράι τον Μάιο του 2011 και έκτοτε έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα με τις μεταγραφές του

Σύζυγος του προέδρου της Γαλατά, είναι η δημοσιογράφος Φανή Γραμματικόγιαννη. Ο Αϊσάλ γνώρισε την σύζυγο του πριν από πέντε χρόνια σε πολυτελές εστιατόριο της Βουλιαγμένης και μόλις την αντίκρισε έκανε το παν για να κλέψει την καρδιά της.

Παντρεύτηκαν το 2009 και έχουν αποκτήσει μια κόρη, την Αλίν.

Η Φανή Γραμματικόγιαννη δηλώνει ποδοσφαιρόφιλη και μάλιστα όποτε τις δίνεται η ευκαιρία παρακολουθεί διά ζώσης την Γαλατάσαραϊ.

Χθες πήγε ένα βήμα παραπέρα, καθώς αποφάσισε να βρεθεί στην εξέδρα των φανατικών της Γαλατάσαραϊ, με τον αρχηγό των οργανωμένων οπαδών των «Ultraslan», Βεϊσέλ Τζιλί να την ξεναγεί στην εξέδρα.

Η σύζυγος του προέδρου των "λιονταριών", φορώντας τη φανέλα της Γαλατασαράι έδειχνε να απολαμβάνει την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο πανηγυρίζοντας έξαλλα τα γκολ της «Τσιμ-Μπομ» στην εμφατική νίκη με 6-0 επί της Μπούρσασπορ με πρωταγωνιστή τον Γουέσλι Σνάιντερ που πέτυχε χατ-τρικ
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: