Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2014

Στα… δύο ο Πανιώνιος!!

Παναγόπουλος και Γκλεζάκος τα «έχωσαν» στους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, οι οποίοι με τη σειρά τους απάντησαν στη διοίκηση πως όλο αυτό το διάστημα είναι άφαντη!

Στα… δύο ο Πανιώνιος
Την επομένη της ήττας (1-0) του Πανιωνίου από τον Εργοτέλη στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο υπάρχει αρκετή μουρμούρα.

Από τη μία είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος και ο Νίκος Γκλεζάκος, οι οποίοι δεν είχαν καμία διάθεση για αυτοκριτική, και από την άλλη οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι προσπαθούν με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν να κάνουν όσο καλύτερα μπορούν τη δουλειά τους.

«Είστε απαράδεκτοι! Το μόνο που κοιτάτε είναι οι καριέρες σας και το πώς θα κάνετε μεταγραφή. Αδιαφορείτε!», τόνισε ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών, χωρίς να αναφέρει το παραμικρό για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και ξεχνώντας πως τους συγκεκριμένους παίκτες θα κληθεί να δουλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στη συνέχεια, ο κ. Παναγόπουλος τους ενημέρωσε πως όλοι θα μεταβούν για να τους μιλήσει η διοίκηση. Εκεί τους «κυανέρυθρους» περίμενε ο Νίκος Γκλεζάκος, ο οποίος τόνισε: «Γιατί δεν τα δίνετε όλα; Ορισμένοι δεν βάζετε τα πόδια σας στη φωτιά και φυλάγεστε»!

Δηλαδή, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ άφησε αιχμές για την αγωνιστικότητά των ποδοσφαιριστών και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά προβλήματα: «Εντάξει, δεν είπαμε και ότι είμαστε η καλύτερη διοίκηση για να πληρώνουμε στην ώρα μας, αλλά και εσείς δεν είστε και οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές».

Από την πλευρά του, ο Χρήστος Αραβίδης απάντησε σε ανάλογο (ειρωνικό ύφος): «Καλά, πλήρωσέ μας στην ώρα μας γιατί στα λόγια και εγώ μπορώ να πω ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα!».

Στη συνέχεια, οι παίκτες παραπονέθηκαν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά με τον ρουχισμό στις προπονήσεις, με τον Γκλεζάκο να απαντάει: «Δεν είναι πρόβλημα οι φροντιστές. Εχουν σπάσει έξι αυτοκίνητα»!

Ο Αραβίδης πήρε πάλι τον λόγο, υποστηρίζοντας: «Δεν υπάρχει διοίκηση, δεν υπάρχει χώρος να κάνουμε προπόνηση, τόσο καιρό παίζουμε απλήρωτοι. Χθες (προχθές) δεν ήταν κανένας από εσάς και μας αφήσατε απροστάτευτους. Αναγκαστήκαμε να βγούμε εμείς να μιλήσουμε με τον κόσμο».

Ο Κουλουχέρης, με τη σειρά του, ανέφερε: «Δεν είναι σωστό αυτό που κάνετε. Μην τα ρίχνετε όλα στους παίκτες. Εχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: