Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πάει καλύτερα από πέρυσι ο ΠΑΟΚ; (ΦΩΤΟ)

«Ντου από Παντού» με μια σύγκριση του ΠΑΟΚ της περασμένης σεζόν με την φετινή. Πάει καλύτερα ή χειρότερα, τελικά; Πόσους πόντους είχαν πέρυσι τέτοιο καιρό ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός; Τα λάθη του Στέφενς τα είπαμε από χθες ένα προς ένα. Τίποτα δεν άφησα έξω. Και η αλήθεια είναι ότι παρά την ενίσχυση του ρόστερ του ο ΠΑΟΚ έχει κάνει αρκετές γκέλες στο πρωτάθλημα, ενώ σε κάμποσα ματς δεν αποδίδει καλά.
Έχει, όμως, ένα ενδιαφέρον να κάνουμε και μια σύγκριση πέρυσι με φέτος. Για να δούμε τι διαφορές υπάρχουν, αυτή τη φορά στην συγκομιδή βαθμών.
Αμείλικτοι
Ας αφήσουμε, λοιπόν, λίγο στην άκρη την χθεσινή ήττα του δικεφάλου, τι έγινε με τον Στοχ, τι ειπώθηκε μέσω… skype, αλλά και την απογευματινή ομιλία του Στέφενς για να αλλάξουν νοοτροπία οι παίκτες του, ώστε να δούμε και τι λένε οι αμείλικτοι αριθμοί.
Ο ΠΑΟΚ φέτος
Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται 14 β. πίσω από τον Ολυμπιακό μετά από 22 αγωνιστικές. Ο δικέφαλος έχει 48 β., με γκολ 42-21. Με 15 νίκες – 3 ισοπαλίες – 4 ήττες.
Ο ΠΑΟΚ πέρυσι
Η 22η αγωνιστική στο περσινό πρωτάθλημα έγινε στις 16-17 Φεβρουαρίου 2013 με τον ΠΑΟΚ να παίζει πάλι εκτός έδρας. Αυτή τη φορά με την ΑΕΚ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0.
Ο ΠΑΟΚ στο περασμένο πρωτάθλημα μετά από 22 αγωνιστικές δεν ήταν 2ος, αλλά στην 3η θέση, πίσω από τον Αστέρα Τρίπολης.
Ο δικέφαλος είχε 40 β. και απόσταση 17 πόντων από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό!
Ο ΠΑΟΚ μετρούσε 11 νίκες – 7 ισοπαλίες – 4 ήττες, ενώ είχε πετύχει 30 γκολ και είχε δεχτεί 15.
Καλύτερος
Με λίγα λόγια; Η φετινή διαφορά από τον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά, πάντως, είναι κάπως μικρότερη από πέρυσι τέτοια αγωνιστική. Ο ΠΑΟΚ είναι 2ος (κι όχι 3ος), έχει οκτώ πόντους παραπάνω και βελτιωμένο ενεργητικό κατά 12 γκολ.
Χειρότερος
Αντίθετα, ο δικέφαλος φέτος είναι σαφώς χειρότερος αμυντικά αφού πέρυσι είχε δεχτεί μόλις 15 γκολ κι όχι 21.
Από εκεί και πέρα, πάντως, το ρόστερ του φέτος είναι σαφώς ενισχυμένο συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν, ειδικά μετά και τις μεταγραφές την περίοδο του Ιανουαρίου.
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
Όπως μπορεί να δείτε κι εσείς από την περσινή βαθμολογία, βελτιωμένοι φέτος είναι τόσο ο Ολυμπιακός κατά 5 β. (με 62 β. μετά τη νίκη του επί του Παναιτωλικού), αλλά κατά πολύ και ο Παναθηναϊκός (με 40 β., παρά την ισοπαλία του με τον ΟΦΗ). Οι πράσινοι έχουν φέτος όσους πόντους είχε μαζέψει πέρυσι μέχρι την 22η αγωνιστική ο ΠΑΟΚ!


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: