Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Μας κάνει πλάκα ο Μουρίνιο;

Ταπεινός, παρά τη σπουδαία νίκη της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Σίτι, παραμένει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν θεωρεί τους «μπλε» μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία.

Μας κάνει πλάκα ο Μουρίνιο;
Η αλήθεια είναι ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο αρέσκεται στο να… προκαλεί και γενικά να ξαφνιάζει. Αυτό έκανε και μετά τη μεγάλη νίκη της Τσέλσι επί της Σίτι μέσα στο Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, μιλώντας στο «Sky Sports» αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, δήλωσε ότι δεν θεωρεί τους «μπλε» μεταξύ των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία και ότι στόχος για φέτος είναι το χτίσιμο της ομάδας, ώστε να είναι ανταγωνιστική την επόμενη περίοδο. Μήπως μας κάνει πλάκα;

«Παίξαμε φανταστικά, απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα. Ο τρόπος παιχνιδιού μας ήταν σπουδαίος στην προσπάθεια που γίνεται για να χτίσουμε την ομάδα και να την προετοιμάσουμε, ώστε να είναι μεταξύ των φαβορί της επόμενης σεζόν» ήταν η αρχική του τοποθέτηση, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Νομίζω ότι ήταν ένα σημαντικό βήμα απέναντι στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, την οποία νικήσαμε δύο φορές τη φετινή σεζόν. Η Σίτι είχε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά νομίζω ότι εμείς είχαμε πιο κλασσικές για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες μου έπαιξαν φανταστικά».

Εξηγώντας πιο αναλυτικά, γιατί δεν θεωρεί την ομάδα του φαβορί για τον τίτλο, τόνισε: «Δεν είναι αυτός ο στόχος μας. Ο στόχος είναι να χτίσουμε την ομάδα. Στόχος είναι να ολοκληρώσουμε το παζλ, αλλά κυρίως να διαμορφώσουμε χαρακτήρα στους παίκτες.

Κάποιες ομάδες και κάποιοι προπονητές, από τη φύση τους ή λόγω DNA, λένε ότι χρειαζόμαστε δύο, τρία, πέντε χρόνια. Προσωπικά, θέλω να ξεκινήσουμε την προετοιμασία της επόμενης σεζόν και να πω τόσο εγώ, όσο και οι παίκτες μου ότι θα είμαστε ανταγωνιστικοί και μεταξύ των φαβορί για τον τίτλο. Φέτος, λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το κάνω…». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: