Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

«Δεν χρησιμοποιώ μπράβους»!

Μετά τις δηλώσεις του Κώστα Παπαδόπουλου, για τα όσα έγιναν στο Καβάλα-Πιερικός, θέση πήρε και ο Βλάσης Τσάκας που είπε πως γίνεται πολύ κακό για το τίποτα και ότι δεν έχει σχέση με μπράβους

«Δεν χρησιμοποιώ μπράβους»!
Το παιχνίδι ανάμεσα στη Καβάλα και τον Πιερικό, για την 18η αγωνιστική της Football League, σημαδεύτηκε από επεισόδια.

Αρχικά, δηλώσεις έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος που κατήγγειλε πως αν αντιδρούσε στις απειλές που δεχόταν, θα έτρωγε ξύλο, καθώς υπήρχαν γύρω του αρκετοί «φουσκωτοί», όπως είπε.

Σε απάντηση, λοιπόν, των όσων δήλωσε ο πρόεδρος του Πιερικού, ήρθε η τοποθέτηση του Βλάση Τσάκα που θέλησε να κάνει σαφές, πως δεν έχει καμιά σχέση με μπράβους. Ούτε εκείνος, αλλά ούτε και η ΠΑΕ Καβάλα, ενώ δεν παρέλειψε να ρίξει τα «βέλη» του προς τον πρώην πρόεδρο του συλλόγου, κ. Ελευθεριάδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena Fm:

Για τα επεισόδια που έγιναν στο Καβάλα – Πιερικός και για τις καταγγελίες της ομάδας του Πιερικού:

«Εγώ νομίζω πως έγινε τσάμπα η φασαρία. Τα παιδιά αρπάχτηκαν μεταξύ τους, μπορούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα αλλά φούντωσαν. Το καλό είναι να ρίξουμε όλοι τους τόνους και να κοιτάξουμε τις ομάδες μας γιατί είναι δύσκολα τα πράγματα. Εγώ προσωπικά ούτε χρησιμοποιώ, ούτε θα χρησιμοποιήσω ποτέ τέτοιους ανθρώπους (μπράβους). Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για την Καβάλα».

Για τον αριθμό των ομάδων που θα προβιβαστούν στην πρώτη κατηγορία:

«Εγώ από την πρώτη στιγμή διατύπωσα την άποψη μου στην Λίγκα. Δυστυχώς η Καβάλα δεν είναι στις ομάδες που κυνηγούν την άνοδο. Θεωρώ πως δεν θα υπερισχύσει το δίκαιο αλλά το δίκαιο του ισχυρού. Επειδή η Σούπερ Λίγκ είναι η ισχυρή αυτή θα υπερισχύσει. Εφόσον μια προκήρυξη ανακαλείται όλα θέτονται προς συζήτηση. Θα πέσουν πολλές “πιστολιές “αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για την αγωνιστική εικόνα της Καβάλας:

«Η Καβάλα έχει ένα μικρό αλλά αρκετά ποιοτικό και νεανικό ρόστερ με παιδιά που δουλεύουν πέντε μήνες μαζί και έχουν φτάσει εκεί που έχουν φτάσει. Δεν μπορέσαμε να κάνουμε δυστυχώς μερικές προσθήκες. Θα παλέψουμε για να σώσουμε την παρτίδα στην συνέχεια».

Για το θέμα με τον Ελευθεριάδη:

«Ήδη το θέμα έχει πάει στην δικαιοσύνη. Έγινε μια υπεξαίρεση και έχει καταγγελθεί. Μου προτάθηκε μια συνεργασία από επενδυτές που θα έβαζαν λεφτά, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά από αυτά που είχαν πει στην αρχή. Διακόψαμε σε ένα σημείο, επανήλθαμε σε ένα νέο σχήμα και εκεί έδειξε το πραγματικό του πρόσωπο. Δεν θα τον πω απατεώνα γιατί για να είσαι απατεώνας, πρέπει να είσαι και λίγο μάγκας. Αυτή είναι η δική μου άποψη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: