Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Σάντσεζ: «Το καλύτερο που μπορούμε»

Ό,τι είναι δυνατό θα προσπαθήσει να κάνει ο Απόλλωνας για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου, Λόρι Σάντσεζ.

Σάντσεζ: «Το καλύτερο που μπορούμε»
Θα δώσουν τα πάντα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο οι παίκτες του Απόλλωνα, στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, για την 22η δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Λόρι Σάντσεζ στη Nova.

Παράλληλα, για την ομάδα του Γιώργου Παράσχου, ο Βορειοιρλανδός τεχνικός υποστήριξε πως μια από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσουν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο: «Τους είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό και είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς».

Για το τι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα του: «Ξέρουμε τον αντίπαλο αλλά επικεντρωνόμαστε στη δική μας ομάδα και θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με τη δική μας ομάδα. Ξέρουμε ότι είναι καλή ομάδα αλλά πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει για το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: