Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Κοιτάζουν και το «αύριο»

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως ορισμένοι παίκτες που απέκτησε ο ΠΑΟΚ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Στέφενς και Σαββίδης, όμως, δεν κοίταξαν μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Κοιτάζουν και το «αύριο»
Χωρίς αμφιβολία η επόμενη μέρα από τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου βρίσκει ενισχυμένο τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν λειτούργησε αποκλειστικά με γνώμονα τους αγώνες με την Μπενφίκα για το Europa League.

Αρχικά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ενισχύθηκε με την απόκτηση του Μαντούρο, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στους Πορτογάλους και σε όσους αγώνες ακολουθήσουν στην Ευρώπη.

Δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για τον Μάρτενς που αποκτήθηκε με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα του Χουμπ Στέφες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τους Νάτχο και Χούσεν, ενώ ο Ινσαουράλντε και ο Γκσπούρνινγκ θα προσπαθήσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Αυτό δημιούργησε ερωτήματα σε ορισμένους οπαδούς των «ασπρόμαυρων». Σε καμία περίπτωση ο Ιβάν Σαββίδης και ο Ολλανδός προπονητής δεν αδιαφορούν για μια σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία, αλλά ήθελαν να δείξουν πως όταν προκύπτουν αξιόλογες περιπτώσεις παικτών δεν μπορείς κάνεις πίσω.

Παράλληλα, στον ΠΑΟΚ έχουν ως στόχο να ετοιμάσουν σταδιακά την ομάδα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα.

Φέτος μπορεί να παλέψει για να κατακτήσει το Κύπελλο, έναν τίτλο που δεν έχει καταφέρει να πάρει εδώ και πολλά χρόνια και να αποτελέσει την αφετηρία για τους στόχους της επόμενης σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: