Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Να τα βρούμε μόνοι μας»!

Να συναντηθούν τη Δευτέρα (3/2) θα καλέσει η Football League την Σούπερ Λιγκ, ώστε να βρουν λύση για το θέμα άνοδος-υποβιβασμός. Αυτό αποφάσισε η διοργανώτρια αρχή στη συνεδρίαση της Παρασκευής(31/2)

«Να τα βρούμε μόνοι μας»!
Δεν θέλει να περιμένει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου την Τρίτη (4/2) η Football League, γι’ αυτό και θα καλέσει τη Σούπερ Λιγκ σε συνάντηση τη Δευτέρα (3/2), ώστε ν’ αποφασίσουν μόνες τους για το ζήτημα άνοδος-υποβιβασμός.

Αυτό αποφάνθηκε το έκτακτο ΔΣ της Football League που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (31/2), σε μία συνεδρίαση που διήρκησε περίπου τρεις ώρες, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές έντασης, όταν ακούστηκε το ενδεχόμενο να ανέβουν δύο ομάδες στη Σούπερ Λιγκ και όχι τρεις, κάτι που επιθυμεί η διοργανώτρια αρχή της Football League.

Η πενταμελής επιτροπή θα αποτελείται από τους: Σπύρο Καλογιάννη, Ανδρέα Πάτση, Κώστα Παπαδόπουλο, Γιώργο Καλαποτλή, Γιάννη Αρβαντίνη.

Μετά την εξέταση του αιτήματος για την εξαίρεση του Γιώργου Σφυρή, που κατάθεσε η Σούπερ Λιγκ, θα αποφασισθεί ο ορισμός του αναπληρωματικού μέλους από τη Football League.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά:

Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ και αποφάσισε ομόφωνα τον ορισμό πενταμελούς Επιτροπής που θα προτείνει στη SUPER LEAGUE συνάντηση με αντικείμενο εξεύρεσης εξωδικαστικής επίλυσης της διαφοράς που έχει προκύψει μετά την αίτηση της ΕΠΟ προς το Τακτικό Διαιτητικό της Δικαστήριο, με θέμα τον υποβιβασμό 3 ή 2 ομάδων από τη SUPER LEAGUE στη FOOTBALL LEAGUE.

Δεν υπάρχουν σχόλια: