Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

«Νίκη και μόνο νίκη»

Κανένα άλλο αποτέλεσμα -πέραν αυτού της νίκης κόντρα στον Λεβαδειακό- δεν υπάρχει στο μυαλό του επιθετικού του ΠΑΣ Γιάννινα, Μπράνα Ίλιτς, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων.

«Νίκη και μόνο νίκη»
Ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει τον Λεβαδειακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ο παίκτης των Ιωαννίνων Μπράνα Ίλιτς, μιλώντας στη Nova, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό του εκτός από τη νίκη.

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε επίσης και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Συγκεκριμένα είπε πως είναι καλό αλλά απαιτείται μια νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό των παικτών. Παράλληλα τόνισε ότι στόχος του είναι να σκοράρει και αυτό θα επιδιώξει να κάνει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό:

«Περιμένουμε να είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ό,τι μας πει ο προπονητής μας. Ο Λεβαδειακός είναι στην ίδια κατάσταση με εμάς. Είναι σε καλή κατάσταση, νίκησαν το προηγούμενο παιχνίδι και λογικά θα έρθει για να αμυνθεί αλλά εμείς έχουμε στο νου μας μόνο τη νίκη».

Για την πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο:

«Έχουμε μιλήσει γι' αυτό πολλές φορές. Πλέον δεν υπάρχουν λόγια, έχουμε νέο προπονητή και τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα για εμάς. Πρέπει να αδειάσουμε το μυαλό μας και να πάρουμε τη νίκη».

Για το αν υπάρχει πίστη στην ομάδα:

«Έχουμε ένα πρόβλημα στην ψυχολογίας μας αλλά το κλίμα είναι πολύ καλό και χρειαζόμαστε μία νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Εγώ έχω μοναδικό στόχο να σκοράρω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: