Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

Συνελήφθη ο οπαδός της… κροτίδας!!

paok_aris
Συνελήφθη την Παρασκευή ο οπαδός του ΠΑΟΚ που εκτόξευσε την κροτίδα στο ντέρμπι του μπάσκετ με τον Άρη με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή και την εκκένωση του γηπέδου.
Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.
Όπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, ο 25χρονος “εντοπίστηκε σε περιοχή της Χαλκιδικής, όπου έπειτα από έρευνα στην οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης και πτυσσόμενο μαχαίρι οπότε και συνελήφθη.
Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας Αθλητικών Χώρων τη Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 25χρονου ημεδαπού για παράβαση του Νόμου Περί Αθλητισμού και παράβαση του Νόμου Περί Φωτοβολίδων και πυροτεχνημάτων.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας, βραδινές ώρες της 25-01-2014, κατά τη διεξαγωγή αγώνα καλαθοσφαίρισης σε κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας, ο 25χρονος έρριψε εντός αγωνιστικού χώρου μεγάλης ισχύος κροτίδα, η οποία εξερράγη χωρίς να προκληθεί τραυματισμός ή φθορές, με αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα και την μετέπειτα εκκένωση του γηπέδου“.

Δεν υπάρχουν σχόλια: